Stine Radicke

Bakom Lile.dk står jag, Stine Radicke. Jag är utbildad textilförmedlare och har ett behov att skapa som inte kan överträffas. När jag var barn tillbringade jag varje sommar i min mormors och farbrors syateljé, för det mesta på klippbordet med en skål full av olika blandade knappar. Här kunde jag precis få plats längs med väggen medan min farbror klippte ut mönsterdelar från de stora tygrullarna. Dessutom älskar jag garn, en kärlek som för allvar fick lov att spira då jag var på Island i samband med min utbildning. Jag var där för att brodera på en isländsk saga men allt jag lärde mig om tvättning, färgning och garnproduktion tillsammans med helt otroligt välsorterade garnhyllor i affärerna gjorde att jag strax gav mig på ett par stickor och har faktiskt inte lagt ifrån mig dem sedan dess. Jag stickar så fort jag får möjlighet och har alltid med mig mitt stickarbete i väskan.

Jag designar stickmönster i samarbete med Hobbii, som man hittar gratis på Hobbii.dk men jag designar också stickmönster till Lile.dk.

Lile.dk är skapad med ett önskemål att sprida mitt stickhantverk. Jag stickar med utgångspunkt i egen familj med en tanke på att alla färdiga arbeten ska vara användbara och att stickmönstret är lätt att förstå.

Följ Stine på sociala medier här:

Instagram

Facebook

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn