”Här”, min man räcker mig den störst av våra resväskor. Vi håller på att packa för en veckas semester till Italien, och han vet, efter 21 år tillsammans – att jag ska ha med mig garn, massor av garn. Och jag vet det, jag måste ha garn med mig, både till ett större och mindre projekt, men också för att ”leka” och få nya idéer. Jag blir rastlös utan garn :)

Jag heter Stine Hoelgaard Johansen och har de senaste 7 åren, arbetat 100% som självständig freelancer, som designer. Jag har ingen fast uppgift, men har flera kontakter med diverse handarbetstidningar, bland annat Hendes Verden, som jag har designat till i över 20 år och Kreativ Strik och Alt om Håndarbejde, som jag har levererat designs och mönster till de senaste 7 åren. Dessutom undervisar jag på Knitwork, Strik Bornholm och den københavnske aftenskole FOF m.m. där jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och metoder.

Sist men inte minst, har jag också gett ut flera stick- och virkböcker, bland annat min senaste "Tunesisk Hækling til de mindste", som du kan få här hos Hobbii :-)

Följ mig i mitt garnliv här:

Instagram

Blogg

Info om mig:

Stine Hoelgaard Johansen

Fødd 1969

Bor i Köpenhamn, Danmark

Sambo med Jakob, och våra två barn

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn