Mitt namn är Jennifer. Jag bor i Göteborg tillsammans med min man och våra två små pojkar Dylan och Tristan - ja, och självklart vår lilla sphynx katt Pixie som alltid vill leka när jag jobbar hemifrån.

Jag har alltid älskat att virka.

Jag började virka Amigurumi för 9 år sedan. Då virkade jag bara efter andras mönster, men efter ett tag började jag göra mina egna. I början var mina mönster bara anteckningar i en liten bok som jag knappt själv kunde läsa, för jag hade inga planer på att dela dem med någon annan. Det var faktiskt först 2015, då jag upprättade min Instagram profil, som jag förstod att folk var intresserade av mina mönster. Så i december 2015 offentliggjorde jag mitt allra första mönster på en virkad pepparkaksgubbe.

Alla mina designs är inspirerad av kawaii.

Kawaii betyder supersöt på Japanska - och det precis något för mig. Jag älskar att tillföra söta ansikten på allt jag gör. Dessutom har jag en svaghet för sötsaker, och det är därför jag har gjort så många läckra designs.

Jag har många planer för framtiden. En av dem är, att göra virk-design till mitt heltidsjobb, så jag kan fortsätta att göra supersöta mönster som, förhoppningsvis, ger folk ett leende på läpparna.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn