Mitt namn är Catalina, men jag kallas för Katerina.

Jag är rumänska och bor i Holland, jag återupptäckte ganska nyligen min kärlek för virkning och andra garnrelaterade hantverk. Detta under en period i mitt liv då jag kände mig överväldigad av många stora förändringar: jag fick barn, jag flyttade till ett annat land, och blev hemmafru.

Min mor lärde mig att virka för många år sedan i min barndom.  Det kom en dag när de retade henne och sa att jag hade blivit bättre än min mor på att virkar. Jag återupptäckte detta vackra hantverk för två år sedan, och jag är så glad för det.

I min barndom älskade jag alltid att designa kläder och jag brukade återskapa de kläder jag gärna ville ha men inte hade råd att köpa. Nu älskar jag att virka kläder, och jag älskar att dela hantverket med andra och visa dem hur de själv kan skapa det.

Jag designar virkmönster i samarbete med Hobbii som du kan hitta gratis på Hobbii.se, men jag designar också under mitt eget märke: ByKaterina Crochet

Jag startade ByKaterina Crochet, för att jag gärna ville visa alla andra att man enkelt kan skapa riktigt snygga och moderiktiga kläder med detta “gammalmodiga” hantverk.

Följ mig här:

Instagram

Blog


Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn