Camilla Lindberg - Crochet Millan

Jag har alltid haft ett stort intresse för att skapa med händerna. I skolan var syslöjden veckans höjdpunkt, och som tillval valde jag naturligtvis ungt skapande. Efter högstadiet började jag på det estetiska programmet konst och formgivning med inriktning textil, där fick jag prova på många olika hantverk, som tovning, stickmaskiner, sömnad, lära mig mönster rapportering mm.

Idag jobbar jag heltid som maskinoperatör på ett ytbehandlings företag, och har virkning som min stora hobby. På kvällarna när jag sitter och virkar försvinner jag in i min egna kreativa värld, jag älskar att ”leka” med färger och se hur min design växer fram varv efter varv, det händer ofta när jag sitter och virkar på en design som slutar med att flera andra idéer skapas.

Jag har i ett samarbete med Svarta fåret designat virkhäften i mandala tema, med mattor, dukar och grytlappar. Jag designar i samarbete med Hobbii virkmönster, som ni hittar gratis här på Hobbii. På min blogg crochetmillan.com delar jag med mig utav mina virkmönster som är på både Svenska och Engelska. Letar ni efter inspiration är ni välkomna att besöka mig på instagram under crochet_millan

Följ Camilla Lindberg här:

Instagram

Facebook

Blog

Gratis

Gerbera Mandala

Sätt färg på vardagen med denna härliga Gerbera Mandala.

Se mönstret här

Gratis

Sunflower Mandala

Sätt färg på vardagen med den sköna Sunflower Mandala

Se mönstret här

Gratis

Dahlia Mandala

Mindulness - nu som garn. Dahlia Mandala är virkar i Rainbow Cotton 8/4

Se mönstret här

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn