SPARA 20%

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50% bomull og 50% akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas pant
Hashtag #hobbiimayflowers4

Mayflower

Mayflowers 4

50% bomull 50% akryl.

Du sparar 45,80 kr

229 kr  Från 183,20 kr

Välj färg:

Våra goda vänner från Mayflower har gjort det igen. Denna gång har de tagit fram ett tvättäkta färgmirakel till oss. Välkommen till Mayflowers 4!

Mayflowers 4 består av tunna trådar som inte spunna gjorda av 50% bomull och 50% akryl. Det lämpar sig därmed till flera olika projekt som till exempel sjalar, filtar, mössor och halsdukar.

Mayflowers 4 finns i 11 underbara färgkombinationer med långa färgskiftningar av hela 4 färger, som man lätt kan drömma sig långt bort i. Mayflowers 4 kommer i stora härliga 200 grams nystan och med en löplängd på cirka 800 meter är det gott om garn att "leka med" :-)

Hämta ett gratis mönster till Mayflowers 4 här. (virkad sjal)

(Var uppmärksam på att sjalen på bilden inte motsvarar mönstret, utan endast är vägledande för att visa färgförloppet.)

 

Se mönster till garnet här: Mönster (12)

Sissi

Älskar detta garn. Blir mjukt och skönt som sjalar och fint med färgskiftningarna. Man lär sig snabbt att få med sig alla trådar då det inte är tvinnat. Har köpt många nystan och varje gång tänker jag, nu får jag inte köpa mer, och vips så är jag tillbaka och har lagt nya nystan i varukorgen :-)


Carina Gustafsson

Ett mysigt garn att virka i. Trodde det skulle bli krångligt med 4 trådar men det gick hur lätt som helst. Virkade en sjal, den är så mjuk o go. Redan beställt flera nystan. Ska virka fler själar då mina nära och kära blev så förtjust i min.


Jade

Härligt garn att virka i. Virkade en sjal. Gillar EXTRA MYCKET att garnet inte ser "skrynkligt ut" som garn ofta gör när projektet framskrider. Med detta garn ser det NÄSTAN ut som om man har strukit arbetet. Fina färgkombinationer.


Hanna

Får fem stjärnor trots att jag irriterat mig några gånger på detta garn. Färgerna, mjukheten och de långa färgövergångarna kompenserar för eventuellt trassel som inträffar pga de 4 parallella trådarna och knutar. Ganska dyrt.


Åse

Inköpt för att sticka en sjal, väldigt fint o mjukt garn. Har dock inte börjat än då provlappen var något svår med otvinnat garn. Är säkert en vanesak så jag ska prova igen. Stora nystan o härligt färgskifte.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50% bomull og 50% akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas pant
Hashtag #hobbiimayflowers4

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn