Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50 % bomull och 50 % akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas plant

Mayflower

Mayflowers 3

Fine50% bomull och 50% akryl

229 kr  Från 229 kr

Välj färg: Färg

Våra goda vänner från Mayflower har gjort det igen. Denna gång har de tagit fram ett tvättäkta garn-mirakel till oss. Mayflowers 3 består av 50 % bomull och 50 % akryl och är gjort av tunna trådar som inte är spunna. Det lämpar sig därmed till flera olika projekt som sjalar, filtar, mössor och halsdukar.

Mayflowers 3 fås i 13 fantastiska färgkombinationer med långa färgskiftningar i 3 färger, som man lätt kan drömma sig långt bort i. Mayflowers 3 säljs i stora härliga 200 grams nystan och med en löplängd på cirka 800 meter finns det massor med garn att "leka med" :-) 

Hämta ett gratis mönster till Mayflowers 3 här. (virkad sjal)

(Var uppmärksam på att sjalen på bilden inte motsvarar mönstret, utan endast är vägledande för att visa färgförloppet.)

 

Se mönster till garnet här: Mönster (13)

Vanja Lindh

Jag är på min åttonde sjal nu!! Jag älskar färgskalorna!! Det gör min bekantskapskrets också, så jag har ingen själv än!! Jag tycker det är skönt att sticka i när man väl vant sej vid att va uppmärksam på att få med alla trådarna. Sjalen blir mjuk och skön. Jag tar alltid inifrån och har aldrig upplevt att det trasslar sej.


Sissi

Älskar detta garn. Blir mjukt och skönt som sjalar och fint med färgskiftningarna. Man lär sig snabbt att få med sig alla trådar då det inte är tvinnat. Har köpt många nystan och varje gång tänker jag, nu får jag inte köpa mer, och vips så är jag tillbaka och har lagt nya nystan i varukorgen :-)


Marie-Louise Nilsson

Underbart garn. Det är så spännande att se när skiftningarna kommer Gjorde mayflowers virkade sjal. Lade till en uddkant med ett varv fastmaskor, ett varv 5 runt om och ett varv 6 med picot mellan stolparna i mörklila Bomull-ullgarn jag hade över. Blev så vackert.


Pia Emanuelsson

Vilken underbart vackert garn! Inte helt lätt att virka med, men det blir så otroligt vackert när nyanserna växer fram så det är värt att det är lite besvärligare att jobba med. Inte sista gången jag börjar med detta vackra garn! 😍


Eva Nilsson

Ett underbart garn. Mjukt och följsamt. Eftersom det inte är tvinnat kan det dela sig innan man lär sig, men det går fort. Har gjort både sjal o filt i detta o resultatet är FANTASTISKT.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Mayflower
Innehåll 50 % bomull och 50 % akryl
Vikt 200 gram
Löplängd ca. 800 meter
Rekommenderade stickor 2½ - 3½mm
Stickfasthet 25m x 34=10cm
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Fintvätt 30ºC / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn