⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰     🧼🪣 Fröken Olssons vårstädning 🪣 🧼      Spara upp till 54%

Hobbii

Maskmarkörer m/lås - 25 st

Spara 23%
Spara 8 kr 27 kr 35 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Antal:
  25 st.
 • Material:
  POM
 • Längd:
  2 cm

25 st. maskmarkörer i plast som passar på stickor upp till 6,5 mm. Maskmarkörerna är bra att använda när man t.ex. ska markera minskningar och ökningar, samt mönster eller bara markera var varvet börjar. 

Markörerna är med lås, så de kan öppnas och tas av stickan när som helst, eller du använder dem till att sättas fast i maskorna istället för på stickan. Spetsen är rundad så de inte sticks, och de passar både till tunt och normalt stickgarn. 

Kommer i 4 blandade färger. 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (259)

Sofie

Superbra maskmarkörer! Jag har använt dom för att hålla koll på antalet maskor när jag har använt Baby snuggle ihop med en mindre virknål till ett nalleprojekt. Jag har hakat på dom utan att låsa, och dom sitter stadigt samtidigt som dom inte väger något. Därmed har varje varv innehållit rätt antal maskor. Smidigt och prisvärt! Så jag har precis beställt ännu en förpackning.


Amanda

Lätta att använda och bra att ha. Använder mina varenda gång jag virkar för att kunna veta vart varven börjar och slutar. De funkar även bra som maskhållare när jag pausar projekt.
Ibland förekommer det att de knäpper upp sig själva men jag tycker fördelarna väger över.


Linda

Väldigt fina färger, syns tydligt bland garnet. Bra pris för så många. Enkel att sätta dit men tryggt att man hakar fast så dom ej kan glida kvar.blir ju ibland att barnen drar iväg arbeten och då behöver jag inte vara rädd att den ska lossna.


freja

Har många sådana hemma! Dem är i fantastisk kvalité och rekommenderar dom starkt! inte en enda har gått sönder! och dem är väldigt användbara för att lägga ett projekt åt sidan eller göra olika mönster!


Amanda

Väldigt lätta att använda och väldigt bra att ha, underlättar en hel del när man virkar och ska hålla koll på antalet maskor. Har tidigare använt en hårnål för att markera vart man är i ett projekt 😂


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn