SPARA 57% 17 kr Populär

Hobbii

Maskmarkörer - 25 st

Du sparar 17 kr

30 kr  Från 13 kr

Maskmarkörer innehåller 25 plastmarkörer i fina färger.

Markörernas spets är rundat så de inte sticks och passar både till tunt och normalt garn.

Markörerna är bra att använda när man t.ex. ska markera minsknin

Susanne Groth

Under alla år jag stickat har aldrig tidigare använt maskmarkörer. Nu har jag insett vad praktiska de är, särskilt när man stickar i tunna garn och därför har många maskor att hålla reda på. De här maskmarkörerna är tillräckligt stora för att kunna användas till grova garner och tillräckligt tunna för att kunna användas till tunna garner. Det är även praktiskt att de låses fast och därmed sitter säkert.


Paula Tovar

Väldigt smidiga att ha för att veta var man behöver byta tråd, lägga till eller sticka/virka ihop maskor. Också bra för mig som nybörjare för att markera ha en kontrollrad där jag vet att allting stämmer (på både projektet och i mönstret), så att om jag behöver repa upp så vet jag hur långt jag kan repa upp för att veta var jag är i min stickning/virkning och kunna veta var i beskrivningen jag är.


Ann

Ny på virkning och hade aldrig ens hört talas om att maskmarkörer fanns. Nu är jag frälst, är ju så mycket enklare att hålla reda på var man är med dem! Dessa är dessutom rätt käcka, härliga färger och lätta att använda. Tycker de är lagom stora, fungerar att använda till små amigurumis, eller till korgen i Ribbon XL som det finns mönster på här på Hobbii. Så till både stort och smått :)


Carolin

Skulle inte klara mig utan markörer och att priset var så otroligt lågt underlättade köpet något då jag mer eller mindre gjorde en spontanbeställning fast ekonomin inte hade tillåtit något dyrare. Dessa är otroligt lätta att ha att göra med och trots att det är plast så är dom väldigt hållbara. Kommer nog beställa mer av dessa och bygga på lagret lite.


Sofia

Jag har nyligen börjat virka och tyckte i början det var knepigt att hålla koll på ökningar, minskningar och varv och blev riktigt glad när jag fick hem dessa små markörer som gör det extremt enkelt att hålla koll på var man är. Har hittills använt ett annat färgat snöre bara men detta blev verkligen såå mycket enklare.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn