Hobbii

Maskmarkörer - 25 st

30 kr  30 kr

Maskmarkörer innehåller 25 plastmarkörer i fina färger.

Markörernas spets är rundat så de inte sticks och passar både till tunt och normalt garn.

Markörerna är bra att använda när man t.ex. ska markera minsknin

Paula Tovar

Väldigt smidiga att ha för att veta var man behöver byta tråd, lägga till eller sticka/virka ihop maskor. Också bra för mig som nybörjare för att markera ha en kontrollrad där jag vet att allting stämmer (på både projektet och i mönstret), så att om jag behöver repa upp så vet jag hur långt jag kan repa upp för att veta var jag är i min stickning/virkning och kunna veta var i beskrivningen jag är.


Violeta Mitkovic

Söta och praktiska markörer som jag använder när jag virkar amigurumi. Som nybörjare är de fantastiska till att på förhand markera ut varvets alla ökningar/minskningar så behöver man inte vara rädd att göra fel 👍🏽👍🏽👍🏽


I. Jonsson

Små söta markörer som blev ett vackert inslag i en fin 60-årspresent. Perfekt komplement till stickor, härligt garn, mönster och andra tillbehör. Lade allt på en vacker bricka och slog in med cellofan. Uppskattad present blev det!


Violeta Mitkovic

Använder dem för att markera ökningar, minskningar och början/slut på varv när man virkar bollar tex
De olika färgerna hjälper en att se när man har dålig belysning. Varma färger är ökningar och kalla minskningar 😉


Anne-Lie Lundell

Underbart söta och praktiska markörer. Lätta, små och smidiga. Precis som det ska vara. Snygga att fästa fast på garnkorgen jag virkar med Ribbon garnet. Då finns dom hela tiden på plats och jag slipper leta längst ner :)


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn