Hobbii

Maskmarkörer - 25 st

30 kr  Från 30 kr

Maskmarkörer innehåller 25 plastmarkörer i fina färger.

Markörernas spets är rundat så de inte sticks och passar både till tunt och normalt garn.

Markörerna är bra att använda när man t.ex. ska markera minsknin

Caroline

Måste säga att dessa är de bästa markörerna jag testat då de är lite tunnare som gör det mycket enklare att använda om man virkar eller stickar något som är väldigt tätt i mönstret. Perfekt till tunnare garn också då de inte "spränger ut" garnet för att markören är för tjock. Även kanon för riktigt tjockt garn då utrymmet i markören är bra tilltaget. Lätt att haka i, smidiga och lätt att låsa. Jag älskar dem redan och kan inte annat än rekommendera dem varmt.


Susanne Groth

Under alla år jag stickat har aldrig tidigare använt maskmarkörer. Nu har jag insett vad praktiska de är, särskilt när man stickar i tunna garn och därför har många maskor att hålla reda på. De här maskmarkörerna är tillräckligt stora för att kunna användas till grova garner och tillräckligt tunna för att kunna användas till tunna garner. Det är även praktiskt att de låses fast och därmed sitter säkert.


Paula Tovar

Väldigt smidiga att ha för att veta var man behöver byta tråd, lägga till eller sticka/virka ihop maskor. Också bra för mig som nybörjare för att markera ha en kontrollrad där jag vet att allting stämmer (på både projektet och i mönstret), så att om jag behöver repa upp så vet jag hur långt jag kan repa upp för att veta var jag är i min stickning/virkning och kunna veta var i beskrivningen jag är.


Ann

Ny på virkning och hade aldrig ens hört talas om att maskmarkörer fanns. Nu är jag frälst, är ju så mycket enklare att hålla reda på var man är med dem! Dessa är dessutom rätt käcka, härliga färger och lätta att använda. Tycker de är lagom stora, fungerar att använda till små amigurumis, eller till korgen i Ribbon XL som det finns mönster på här på Hobbii. Så till både stort och smått :)


Carolin

Skulle inte klara mig utan markörer och att priset var så otroligt lågt underlättade köpet något då jag mer eller mindre gjorde en spontanbeställning fast ekonomin inte hade tillåtit något dyrare. Dessa är otroligt lätta att ha att göra med och trots att det är plast så är dom väldigt hållbara. Kommer nog beställa mer av dessa och bygga på lagret lite.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn