Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Lollipop

Medium 80% HB Akryl, 20% Ull

Spara 209 kr 209 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  80% Akryl, 20% Ull
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  350 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 16 m x 22 v
 • Rekommenderad virknål:
  6 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 Cm = 12 m x 15 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiilollipop

Lollipop är ett magiskt garn med långa vackra färgskiften, som kommer i stora härliga 200 grams nystan med en löplängd på hela 350 meter. Garnet består av 20% ull och 80% HB akryl, som är lätt att arbeta med och gör att du kan vara säker på att dina plagg blir varma och sköna. 

De 21 äventyrliga färger som finns i Hobbii Lollipop är ytterst lämpliga till stickade och virkade projekt som till exempel sjalar, halsdukar, filtar, ponchon, mössor och diverse beklädnadsplagg. 

Varje nystan är sammansatt av 5 olika färger, som ger ett helt unikt utseende till dina plagg.

HB akryl står för High-bulk akryl, och det betyder att det blivit dampat i tillverkningen så att fibrerna drar ihop sig ca 20%. Detta resulterar i ett lättare och mjukare akryl, som känns bättre på kroppen. Denna process tar oftast längre tid än normal tillverkning och därför kan priset också vara högre.


Vänligen observera att färgerna kan ha smittats av på varandra under färgningsprocessen. Det kan t ex finnas en liten prick av den mörkare färgen på en av de ljusare färgerna av nystanet. Detta är helt normalt och ger en vacker effekt på ditt färdiga projekt.

Var uppmärksam på att längden på färgskiftningarna kan variera från nystan till nystan. 

Vänligen observera att Lollipop säljs som enskilda nystan, och inte tre åt gången som visat på bilden. Bilderna illustrerar blott att nystanen kan variera i utseende pga. de långa färgskiftningarna.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (51)

Elin

Jag är snart klar med en babyfilt i C2C i pastellfärgerna (17). Så mjukt och skönt garn och det känns nästan som det virkar sig självt! Man känner också hur varm och skön filten blir.. Jag måste virka ganska hårt när jag gör C2C, annars drar det sig och blir inte fyrkantigt, men av garnet som blir över ska jag virka något som jag kan virka lösare. Det känns som att det skulle kännas ännu mer hur lättvirkat garnet är då!


Nina

Älskar detta garnet! Så mjukt och följsamt! Är strax klar med en babyfilt som nykomlingen ska ha nu från slutet av januari, kommer bli så varmt och mysigt!
Det enda jag kan klaga på är att de inte är rullade åt samma håll så i min påse med 6 nystan så var det ETT som var rullat åt andra hållet och det lyckades jag givetvis börja med. Så titta på det först innan ni börjar med ert projekt 😅


Carola

Virkat en babyfilt i boise som är en perfekt färgblandning om man inte vet könet på babyn.
Virkade moss-virkning med virknål 6 då gick det fort att bli klar. Använde mig av mönstret Juniorfilt till Horizongarnet .
Det gick åt 2 nystan och några varv på 3:e nystanet. Filten blev ca 90x76cm


Gulgun Franzén

I bought Lollipop garn to make a baby blanket for a friend. I loved knitting with it as it is so soft to work with. My friend loved the colours of the blanket and the softness against her babies skin. Beautiful and soft yarn with brilliant colours! I definitely recommend this yarn for any project!


Sofia

Garnet är mjukt och skönt i nystat, men när jag var klar med min filt kändes den extremt stickig. Men det hjälptes med att lägga den i ljummet vatten med hårbalsam. En skön filt som inte kliar nu. Oavsett enkelt garn att jobba med och många fina färger


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn