Hobbii

Liten Garnväska

Du sparar 180 kr

359 kr  Från 179 kr

Välj färg: Färg

Vår lilla garnväska är en fiffig liten sak, som passar perfekt till dina mindre projekter, som strumporna, barntröjan, grytlapparna etc.

Som alltid på våra garnväskor så hittar du både yttre och inre fack, så du kan enkelt hålla ordning på mönster, stick/virkprojekt samt alla dina oumbärliga tillbehör. Vi vill ju inte riskera att sax och alla tillbehör far runt tillsammans med ditt projekt i en ända röra i väskan, eller hur?

Väskan kommer i neutrala nyanser och är superpraktisk och funktionellt inredd. Vi hoppas att du blir riktigt glad för den.

Material: Polyester & canvas
Mått: 30,5 x 15,5 x 20,5 cm

OBS: Garn och tillbehör medföljer inte.


Carina

Lagom storlek för att kunna ta med men också rymlig, många fack både in och utvändigt, står stadigt, avtorkbart material i snygg färg, över förväntan snygg och praktisk.


Chelsea

Fin liten väska som är rätt rymlig med tanke på storleken. Den känns också som att den tål en del stryk vilket är bra om man ska bara runt projektet!


Elisabet

Supernöjd!! Alldeles lagom stor och vit inuti, vilket gör att man hittar allt. Får med mig allt jag behöver och allt ligger alltid på samma ställe!


Eva

Har bara hunnit få hem väskan och tittat på den men älskar den redan! Bra kvalité, lagom stor och verkar vara mycket praktiskt.


Flisan

Perfekt garnväska för åtminstone två projekt. Jättebra förvaring till tillbehören man har. Snygg dessutom.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn