SPARA 0% 0 Populär

Information

Tillverkare: Drops
Innehåll 65% Ull, 35% Alpaca
Garngrupp B (20 - 22 maskor)
Vikt 50 gram
Löplängd Ca. 100 meter
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 21m x 28p
Tvättanvisning Handtvätt, max 30°C / Torkas plant

Drops

Lima

65% Ull, 35% Alpaca

26 kr  Från 26 kr

  • Enkel och säker handel
  • Frakt från 38 kr
  • Fraktfritt över 599 kr
  • Leverans 1-3 vardagar
  • 08-525 03888

Välj färg:

DROPS Lima är ett 4-tråds sportgarn och en uppföljare till bästsäljaren DROPS Nepal. Garnfibrerna är obehandlade vilket innebär att de enbart är tvättade och inte utsatt för någon kemisk behandling innan färgning. Detta lyfter fram garnets naturliga egenskaper på bästa sätt och ger bättre form och textur.

DROPS Lima kan med fördel användas till ytterplagg som t ex klassiska norska tröjor, sticka gärna fast för bättre ytegenskap och formstabilitet. Blandningen av ull och alpaca ger ett hållbart och slitstarkt garn med de komfortabla egenskaper som alpaca är känd för. Helt enkelt ett sportgarn med lite mer lyx!

DROPS Lima har multifärger, vilket innebär att ullen är producerat genom att karda tillsammans färgerna innan garnet blir spunnet, detta ger en mix-effekt.

Garnet är producerat i Peru.

Anna

Åh, ett av mina favorit garner. Jag har virkat både mössor och sjalar. Färgerna stämmer brev överens med bilderna. Mjukt men ändå en bra och hållbar struktur. Bra tråd som inte delar sig.


Åsa

Lima är ett helt underbart garn att sticka i. Stickar en kofta till mig och går så fort och är så kul när garnet är så följsamt. Kommer definitivt att köpa mer av det. Så fina färger.


Mona Sandström

Mycket behagligt garn att arbeta med , många olika färger att välja på . Har stickat många sockor i olika mönster mycket uppskatt av dom som fått dom för att garnet är så skönt .


Jessica Petranyi

Bara ÄLSKAR detta garn. Jag virkar mycket amigurumi figurer och med detta garn blir de sååå fina och goa. Bästa garnet. Dessutom väldigt fina färger


Ann-Cathrine Andersson

Stickning blir bara så härligt med detta garn ,mycket lättstickat. Jag har gjort 3 vantar och tovat. Härlig blandning av färger.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Drops
Innehåll 65% Ull, 35% Alpaca
Garngrupp B (20 - 22 maskor)
Vikt 50 gram
Löplängd Ca. 100 meter
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 21m x 28p
Tvättanvisning Handtvätt, max 30°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn