KnitPro

Zing Strumpstickor

Välj Längd / Storlek

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta Strumpstickor som glider lätt och smidigt genom maskorna. Stickorna är lagom spetsiga och är otroligt hållbara.

Glöm allt om tråkig grå aluminium! KnitPro Zing är en serie i lättviktsmetall, 100% nickelfria, där varje storlek kännetecknas genom sin helt egen smarta färg med ett metalliskt utseende.

En förpackning innehåller 5 strumpstickor. 


Evalott

Väldigt smidiga strumpstickor. Dom är inte så långa så dom är lämpliga att ha när det är lite trångt. Åkte ner till Öland på en 5 timmarsbilresa, perfekt att sitta och sticka med dessa i bilen👍🏼😍 rekommenderas varmt, fina färger dessutom.


Ulla-Karin Ljung

Har ännu inte hunnit prova att sticka med dem men de känns underbara ut när man tar i dem så jag ser verkligen fram emot att få börja...måste bara göra färdigt sockorna jag håller på med först :D


Sofia

Fantastiska stickor! Dessa är för tillfället mina favoriter. Lagomt med motstånd för att maskorna inte ska halka av men ändå lätta att sticka. Mycket bra pris dessutom!


monica persson

Har nu köpt både rundstickor o strumpstickor av dessa,,kommer fylla på mer alleftersom..jättesköna att sticka med,,vass o bra spets


Carola Andersson

Helt perfekt för mig som letade efterlätta stickor, då jag har problem med artros i händerna.
Kan inte tänka mig nåt bättre 😀


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn