Populära erbjudanden just nu!   ✨ JUL-REA ✨   Spara upp till 54%

KnitPro

Zing Rundstickor

Spara Från 79 kr Från 79 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

  • Tillverkare::
    KnitPro
  • Material:
    Aluminium

Dessa KnitPro Zing Rundstickor är extra lätta och släta och glider enkelt genom maskorna. 

Rundstickorna, som kommer i snygga färger, är inte bara bra att sticka med, de är också fantastiska att titta på. Zing stickorna är också extra praktiska att sticka med, då varje storlek har sin egen färg. Det gör det superenkelt att hålla reda på de olika storlekarna, och du vet alltid vilken storlek du har i händerna.

Zing stickorna är dessutom nickelfria, så du kan lugnt sticka på, utan att oroa dig för nickelallergi.

Stickan är spetsig, och stickstorleken är printad på stickan med laserprint.

Malinee

Jag har inte stickat speciellt länge och dom enda rundstickor jag kan jämföra dessa med, är mina första rundstickor Basix Aluminium. Dessa känns lyxigare, lättare att arbeta med och garnet har inte fastnat en enda gång i övergången mellan sticka/kabel. Oavsett vilket sorts garn jag har använt, så är stickorna alltid svala och garnet glider lätt över stickorna utan att klibba fast. Jag har artrit/artros i bl.a händerna, men dessa stickor är så lätta och smidiga att det är en ren fröjd att sticka med dom! Det enda "negativa" jag kan komma på, är att kabeln (120 cm) är lite väl ihopsnurrad/stel och när man börjar med ett arbete (te.x 2 par toe-up sockor) så är det lite krångligt att hålla i stickningen utan att kabeln vrider alltihop. Det hjälpte inte att lägga kabeln i varmt vatten tyvärr, men jag hoppas att den rätar ut sig lite allt eftersom. Över lag, helt underbara stickor som jag rekommenderar varmt!


Gisela Rådström

Härlig att sticka med. Känns mjuk. ingen vass udd. Maskorna glider lätt på stickan och fastnar INTE där plasttråden går över till stickan! Helt underbar att sticka med. Kommer att byta ut alla rundstickor till denna vartefter! Finns även i strumpstickor. Jag har 2,5 och 3. Kommer även där att byta ut mina gamla stickor! PROVA, du kommer inte att ångra dig! Det är även olika färger på de olika storlekarna och det gör att det är lättare att hitta rätt storlek när man skall börja med ett nytt arbete!


Stella

Har testat en hel del olika stickor tidigare men bestämde mig för att testa de här och köpte en, 6mm/150cm - jag är helt såld! Tippen är helt lagom spetsig/trubbig, exempelvis så delar den inte drops paris men är fortfarande nog spetsig för att kunna ta sig in och sticka ihop maskor av nämnda garn. Stickorna blir varma och behagliga att hålla i när man stickar och jag upplever att de har en låg vikt.


Malin

Tänk, jag MÅSTE säga att även om jag egentligen bara använt KnitPro's "Zing" så är jag verkligen helt såld! Det finns nog inga som är SÅ sköna att sticka med som dessa. För mig är dessa mina enda, mina älsklingar! Är enormt tveksam på om jag någonsin kommer använda mig utav ett annat märke nu när jag börjar med "Zing" helt ärligt...


Erica

De bästa stickorna som finns. =) Har man börjat köpa på sig dessa så vill man inte ha andra. Funkar till alla projekt o blir inte klibbiga i händerna heller. Nu ser de ut som en godispåse i min stickkorg ska köpa på mig alla utom 40cm och raka stickorna.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn