Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

KnitPro

Symfonie Set med Utbytbara Ändstickor

3,5 - 8 mm

Spara 21% Gratis frakt
Spara 236 kr 869 kr 1 105 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Underbart set med ändstickor i trä i 8 storlekar från 3.5mm till 8mm - så du får dig ett set med ändstickor som täcker de flesta behov. Stickorna är av björk och är otroligt behagliga att hålla i, de är dessutom blankpolerade, så maskarna glider obesvärat och de är ett sant nöje att arbeta med.

Settet innehåller storlekarna 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm och 8.0mm, samt 8 kabelhättor och en 1 kabelnyckel.

Du får helt enkelt ett exklusivt set med utbytbara ändstickor, handy tillbehör, mjuka sammanfogningar och flexibla kablar.

Dessutom levereras settet i en praktisk vinylväska som har små fickor till förvaring.

Settet innehåller:
Ändstickor Trä 3,50mm / Size 4
Ändstickor Trä 4,00mm / Size 6
Ändstickor Trä 4,50mm / Size 7
Ändstickor Trä 5,00mm / Size 8
Ändstickor Trä 5,50mm / Size 9
Ändstickor Trä 6,00mm / Size 10
Ändstickor Trä 7,00mm / Size 10.75
Ändstickor Trä 8,00mm / Size 11
1 x 35 cm kabel (blir till 60 cm inkl. stickor)
2 x 56 cm kabel (blir till 80 cm inkl. stickor)
1 x 76 cm kabel (blir till 100 cm inkl. stickor)
1 kabelnyckel
8 kabelhättor

Flisan

Nybörjare på stickning och fick tips att köpa detta kit. Perfekt med olika stickstorlekar, kablar som kan kopplas ihop. Dessutom har jag sett att det finns reservdelar/ extra kablar och kopplingar att köpa till. Så nu har jag gjort en ytterligare beställning. Finns även pluttar till stickorna att köpa till. Så nu har jag ett kit att växa med i min strävan att lära mig mera. Känns jättekul!!


Sofia

Köpte dessa o kommer aldrig ångra mig! Maskorna sitter inte åt utan glider utan besvär. Man får dock inte glömma att dra åt stickan med kabeln då den lossnar, fick precis göra om min mössa då jag glömde dra åt. Som tur va hade jag bara kommit några rader. + är att dom e sjukt fina!!


Emma

Knitpros fantastiska rundstickor med utbytbara kablar i olika längder är bara magiska. Bra glid, tysta, vackra och funktionella. Som med alla utbytbara stickor får man inte glömma att efterdra lite då och då så att de inte lossnar.


Eva-Britt Lindahl

Bästa stickorna någonsin. Har dom i ett fint etui. Bara att byta ut medan arbetet är kvar på kablarna. Man har också alla storlekar på samma plats.


Maria chilla

Älskar dessa ångrade mej på mina virknålar skulle vilja ha dom i björk med synd bara att dom är så dyra. Byter ut allt eftersom


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn