Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

KnitPro

Nystmaskin

Spara 19%
Spara 130 kr 569 kr 699 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Denna KnitPro Nystmaskin gör det enkelt för dig att nysta. Köper du garn på härva måste du göra nystan av det innan du kan använda det och här är en nystmaskin oumbärlig.

Det finns många olika nystmaskiner på marknaden, men detta exemplar från KnitPro är både, lätt, kompakt och otroligt enkelt att använda.

 

Zoe

Typ bästa grejen jag nånsin köpt! Så bra att kunna virra ihop ett nystan så fort :D supersmidig o jättelätt att använda - kan ba säga att det är en dålig idé att virra åt motsatt håll till nyststångens "sätt fast" mekanism, då faaaar hela grejen av o landar på andra sidan rummet XD


Mia

En räddade i nöden för alla trassliga restgarner jag tidigare hade. Det blir fina nystan och det är flera i familjen som tycker det är roligt att hjälpa till. Min första nystmaskin, så jag kan inte jämföra med någon annan men jag är supernöd och rekommenderar den varmt.


Eliza

Wow! Så imponerad och så nöjd. Det går väldigt lätt att veva så man kan få ett nystan supersnabbt och supersmidigt! Helt klart värt pengarna😊


Hanna

Jag köpte denna produkt för några år sedan som en julklapp till mig själv. Jag nystar aldrig för hand längre då denna är suverän!


Felicia

Har en liknande maskin hemma men denna veven får verkligen 15/10!!
Nystanen blir superfina och håller även om dem ligger i väskan.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn