KnitPro

Cubics Deluxe set

Ett riktigt härligt set med ändstickor i KnitPros populära Cubics serie.

KnitPro Cubics Deluxe set med ändstickor är ett komplett set med fyrkantiga utbytbara ändstickor i de i storlekarna: 4-8mm. Stickornas fyrkantiga form gör att de är enklare att hålla om och gör därför settet lätt användbart för alla som stickar – ny som van.
Den ergonomiska formen är dessutom ytterst populär hos personer med reumatism eller svaga handleder.
De utbytbara ändstickor har ett exklusivt utseende. Vackert bearbetade i laminerat björk och efterföljande betsade och polerade upp till rosenträds-utseende. Stickorna är helt enfärgade i motsättning till KnitPros andra trästickor.
Levereras i en praktisk väska med blixtlås och genomskinlig framsida. Baksidan är i svart jaquardvävd tyg. Kablarna förvaras i ett fack bakom stickorna.

Setet innehåller:
7 par ändstickor: 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0, 8.0mm
4 kablar som med stickor blir: 60cm, 2 x 80cm, 100cm
8 stoppmarkörer
4 kabelnycklar
1 svart väska i jacquardvävd tyg

Material på stickorna: Björk

Elisabeth Edh

Var i valet och kvalet vilka rundstickor jag skulle välja, hade aldrig stickat med utbytbara ändstickor över huvud taget, än mindre med kvadratiska stickor.
Efter många om och men beslutade jag mig för att chansa på KnitPro Cubics Deluxe set, delvis för att jag tyckte dom var så snygga.
När jag fick hem dom kunde jag knappt sluta känna på dom, eftersom dom var så varma och lena. Härliga stickor att sticka länge med, som jag redan fått komplettera med ytterligare en kabel, eftersom jag har flera projekt på gång. :)
Kabeln kunde gärna få vara lite smidigare, men maskorna glider lätt över skarven mellan kabel och ändsticka om man dragit ihop dem ordentligt.

Jag är helnöjd med mina KnitPro Cubics och skulle gärna komplettera med strumpstickor av samma modell om det inte skulle bli så dyrt.


Denise

Fick dessa i julklapp av min mamma och jag bara älskar dom! Så smidigt att sticka med trådar istället för hela stickor och att man kan välja längd och ävem göra dom till rundstickor och att man har alla möjliga storlekar och alla samlade på ett ställe 👌 rekommenderar verkligen dom!


Anna-Karin

Nu kan jag sticka igen! När man har ont i händer och axlar är dessa stickor fantastiska. Den fyrkantiga formen och lättheten på stickorna gör att man kan sticka. Det är så roligt. Kan varmt rekommendera dessa.


Catrin Skoogh

Underbara! Håller på att försöka byta ut hela mitt lager av stickor till denna modell. Mycket bekvämare att sticka med än runda stickor. Plus för tjusigt och praktiskt fodral.


Gunilla Carlsson

Verkligen sköna att hålla i och sticka med, lätta eftersom det är av trä. Eftersom dom är fyrkantiga så underlättar det att hålla i dem när man har värk i sina fingrar.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn