Hitta riktigt bra priser här!   🥰 MYS-REA 🥰   Spara upp till 67%

Hobbii

Kind Feather

Light 100% Premium akryl

Spara 30%
Spara 28 kr 64 kr 92 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Premium akryl
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  235 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 20-21 m x 29 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 14 m x 16 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Får inte torktumlas / Kan strykas på låg varme
 • Hashtag:
  #hobbiikindfeather

Som namnet antyder är vår Kind Feather mjukt som en fjäder mot din hud. Om du gillar supermjuka garner kommer du definitivt att bli kär i detta garn.

Det är ett 100% premium akrylgarn, vilket innebär att fibrerna har genomgått flera produktionssteg, liknande de steg som följs för att tillverka ull. Dessa många steg bidrar till garnets mjukhet. Därför är det ett perfekt alternativ om du är allergisk mot ull, om du vill undvika animaliska fibrer eller om du helt enkelt är en akrylälskare. Om du inte redan är övertygad så är fibrerna dessutom tillverkade på ett sätt så att detta garn är anti-pilling. Du kan tvätta dina projekt i maskin i 30°C, så garnet är perfekt för dagligt bruk.

Kind Feather finns i ett brett utbud av färger så du har många val när du planerar ditt nästa projekt både om du vill använda en färg eller om du vill mixa och matcha.

Du kommer att kunna virka och sticka en mängd olika grejer med detta garn, såsom kläder, både för vuxna, barn och bebisar, samt heminredningsprojekt som t.ex. kuddfodral, filtar och disktrasor.

Om du generellt föredrar att arbeta med tjockare garn, då kan du enkelt sticka Kind Feather med dubbeltråd på stickor storlek 7 och få en stickfasthet på 14 maskor x 20 varv = 10 x 10 cm. På så sätt är du klar med ditt projekt på nolltid!

Du kommer säkert att bli minst lika besatt av detta garn som vi alla är.

OBS: Observera att det tyvärr har uppstått ett tryckfel på etiketten: Rätt stickfasthet är 20-21 maskor x 29 varv för 10 x 10 cm. 

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (68)

Carina

Ett av de mjukaste garn som jag har arbetat med. Brukar välja bomullsgarn eftersom de är så mjuka och sköna att ha nära huden eftersom de inte sticks eller kliar. Men kind feather slår nog bomullsgarn när det gäller allt jag precis skrev! Den glider lätt över virknålen och delar sig inte. Jag är sååå positivt överraskad. Har gjort en halsduk och massor av pannband av detta garn. Blir ca 3 pannband per nystan!


Emma

Vilket fantastiskt garn! Otroligt mjukt och skönt, underbar lyster och en dröm att arbeta med. Som att virka i smör. Köpte två nystan för att testa och har nu beställt 10 till. Detta är helt klart den nya favoriten.


Eva

Har nyligen börjat sticka med detta garn. Väldigt mjukt o lent. Lite lätt att garnet delar sig, får vara, uppmärksam. Det är dock inget problem när garnet är så fint. Ny favorit!


Marita

Garn kan ju vara mjukt, men det här är något alldeles extra, otroligt mjukt o skönt. Går inte att släppa! Vill bara sticka mera. Kommer bli många projekt med detta garn.


Aida

Jag brukar ha väldigt svårt för akrylgarn egentligen men köpte detta efter att ha blivit rekommenderad av en vän och jag älskar det! Så mjukt och lättvirkat!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn