Drops

Jumperstickor Aluminium

17 kr  Från 17 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

Om man är typen som stickar i många timmar är det alltid viktigt att använda det rätta och mest behagliga materialet, så man inte blir trött i händerna. Drops Basic Jumperstickor fås i 2 olika material. Stickorna i aluminium är de minsta storlekarna och lämpar sig bra till personer med nickelallergi, då de är 100% nickelfria. De är 35 cm långa, och går i tjocklek från 2.00mm till 5.00mm. Aluminiumsstickorna är lätta att sticka med, då de är släta och blanka och av ett mycket lätt och starkt material.

Är du intresserat av större jumperstickor, produceras Drops björkträsstickor från 5.50 mm till 10.00 mm, i 35 cm i längden. De är också gjort i ett starkt material och känns sköna och behagliga i händerna. Björken är mycket fin och blank, vilket gör stickningen lätt och mjuk, då maskarna glider lätt över stickorna. Det starka materialet gör det också lättare att få tag i maskarna.

De största jumperstickorna heter DROPS Trend. Det är 35cm. Långa plaststickor i antigen 15mm eller 20mm. Stickorna är lätta och i super fint och dekorativt design i snygga pastellfärger.

Nina

Väldigt nöjd med köpet av dessa. Lite sträva vilket jag gillade men med bra glid ändån.


Madelene

Jätte bra längd. Passade mig och mitt stickande perfekt.


Cecilia

Perfekta stickor att jobba med även som nybörjare


Sanna

Helt ok! Blev förvånd över hur ”mjuka” de är, känns som att de böjs medan man stickar (vilket de inte gör). Har stl 2,00 och 2,5, och en av stickorna landade böjd i brevlådan. Gick dock att räta ut :)


Nathalie

Valde ett par jumperstickor i stil 3,5 mm för att får en en härlig fylldnad i mina projekt. Jag är mycket nöjd med kvalitén i stickorna. Bra längd för att rymma stora stickningar :)


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn