Go Handmade

14 Virkade Djur

143 kr  Från 143 kr

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

14 virkade djur kommer från danska Go Handmade och är baserat på djuren från deras "Emily & Friends" kollektion. Boken har massor med fina bilder som gör det till en rolig och mysig sysselsättning att virka de gulliga djuren. 

I boken möter vi, utöver musen Emily, alla hennes vänner: kaninerna Lilly och Tim, nallebjörnarna Burt och Bart, de tre möss Ella, Elliot och Arno, elefanterna Sara och Simba, zebrorna Paula och Peter, samt girafferna Julia och Lotta. 

Det syns tydligt att Hanne Tolberg, som har skapat Go Handmade, har lagt massor med tid och kärlek i denna bok, då alla djuren har en enorm detaljrikedom och inte minst har fått deras egen unika personlighet. Därför lämpar de sig också både som leksaker till barn, som pynt till hemmet eller som värdinnegåva. 

I boken används det en virknål i storlek 2.5 mm. Det virkas med ett 100% bomullsgarn löplängd 155 meter/50 g. Vi kan rekommendera att använda Cotton 8/4 eller Drops Loves You 7 till mönstren.

Djuren virkas ganska hårt om du vet med dig att du virkar löst byt ner till virknål 2 mm.

Boken vänder sig till både nybörjare som mer erfarna virkare. I början av boken finns nämligen instruktioner om virkfasthet och rekommenderat tillbehör, samt förklaringar om hur du monterar de olika delarna. Dessutom mäter boken endast 20 x 20 cm, så du obesvärat kan ha med dig den oavsett var du befinner dig. 

Klicka här för att se andra böcker från Go Handmade. 

Författare: Go Handmade
48 sidor - Utgiven 2016
Språk: Svenska

ISBN: 978-87-999037-0-2

 

Robert Sahlgren

Så mycket att välja på så man blir helt lyrisk! Men vart ska man börja? I början i mitten i slutet bara sådär mitt i någonstans? Såå sjukt svårt o välja mönster att börja med!


Gunilla Pettersson

Tar lite tid för en nybörjare som jag att få ihop ett djur men jag är på god väg....sakta men säkert går det framåt...underbart att få lära mig något jag aldrig gjort tidigare...


Sofia Ejdestig

Tydliga och roliga små mönster. Hade nog kunnat följ med lika bra om det var första gången jag läste mönster som nu när jag läst i några år.


Jeanette

Jättebra liten söt bok med jätteenkla mönster. Kan man virka luftmaskor och fasta maskor så fixar man att virka från alla mönster i boken.


Malin Jonsson

Super Kul att virka dessa figurer. Har gjort tre stycken ur dena boken. Man kan nästan inte lägga ifrån sig virkningen när man väl börjat.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn