Dessa villkor gäller från och med den 1 juli 2020.

Mitt Hobbii och Hobbiis Poängshop är ett lojalitets- och poängprogram som ägs och drivs av Hobbii A / S, Dortheavej 8-12A, 2400 København, CVR nr. 36909587.

Det är alltid är en bra idé att läsa medlemsvillkoren innan du accepterar något. Du borde ju verkligen veta vad du går med på och vad du får ut av att vara en del av Hobbii-familjen ! ?

Om medlemskapet 

Hobbii är mycket mer än bara en plats där du kan hitta dina favoritgarner och mönster. 

Vårt främsta mål är att ENDAST ha nöjda och glada kunder. Vi kommer att göra vårt bästa för att uppnå detta, till exempel genom att förbättra din användarupplevelse i vår ständigt växande garnbutik!  

Nedan kan du få en tydlig översikt över de många fördelarna du får genom att bli medlem i Mitt Hobbii!

Om du vill läsa allt det finstilta kan du också hitta svar på alla dina specifika frågor under “Ofta Förekommande Frågor”.

Mitt Hobbii

Om Mitt Hobbii

Mitt Hobbii är en kundportal som alla Mitt Hobbii-medlemmar har åtkomst till. Ett medlemskap innebär ett antal gratis förmåner, såsom 

Registrering till Mitt Hobbii

Du kan registrera dig till Mitt Hobbii gratis på vår webbplats.

För att starta den snabba registreringsprocessen ska du klicka på användarikonen i det övre högra hörnet eller i sidfoten på webbplatsen. När din registrering är klar får du ett välkomstmail. 

Vi lagrar din personliga information på ett säkert sätt. Du ansvarar också för att hålla din inloggningsinformation och dina personliga uppgifter säkra. Förvara dem säkert och dela dem inte med andra. Du måste hålla all medlemsinformation uppdaterad. 

Regler för medlemskap 

Ett medlemskap är personligt och kan inte delas mellan flera personer. Du måste ha en e-postadress för att vara medlem i Mitt Hobbii.

Samtycke till marknadsföring

Ditt medlemskap innebär inte att du måste godkänna direktmarknadsföring. Detta är en valfri prenumeration som du kan välja när du skapar ditt konto. Med andra ord kan du enkelt vara medlem i Mitt Hobbii utan att få våra nyhetsbrev eller textmeddelanden. Du kan också när som helst annullera prenumerationen på direktmarknadsföring (se nedan). 

Annullering av medlemskap och annullering av marknadsföring 

Du kan annullera ditt gratis Mitt Hobbii-medlemskap när som helst under “Inställningar” på ditt “Mitt Hobbii”-konto.

Om du vill sluta få gratis nyhetsbrev om våra reor och giveaways kan du klicka på avregistreringsknappen längst ner i e-postmeddelandet. För att annullera prenumerationen på sms-marknadsföring följer du bara instruktionerna i sms:et. 

Hobbiis Poängshop

Om Hobbiis Poängshop

Som medlem i Mitt Hobbii får du automatiskt gratis tillgång till vår Poängshop. 

Eftersom vi älskar att skämma bort våra kunder tjänar du som Mitt Hobbii-medlem poäng varje gång du handlar. Poäng som kan inlösas mot exklusiva produkter i vår Poängshop ? 

Hur du tjänar poäng 

Du måste vara medlem och inloggad för att få poäng. Som vi redan nämnt är detta helt gratis! Du tjänar poäng genom att handla på Hobbii. Det finns andra sätt att tjäna poäng också! Detta inkluderar att skriva recensioner eller ladda upp bilder av dina projekt (Läs mer i “Poängshop”-menyn).

Användning av poäng

Dina intjänade poäng kan omvandlas till exklusiva produkter och mönster i Poängshoppen. Dina poäng är personliga och kan inte överföras från ett konto till ett annat. Det är ej heller möjligt att byta poäng mot pengar. Vi förbehåller oss rätten att stänga, avsluta, omvärdera eller ändra hela eller delar av hur poäng tjänas eller kan användas - utan ansvar eller förvarning till dig. Emellanåt kan vi erbjuda dig förmåner mot inlösande av ett visst antal poäng. 

Poängvärde 

Mängden poäng du tjänar på din order beror på storleken på ordern. Ju större order - ju fler poäng - ju fler vackra produkter att välja mellan i Poängshoppen ? Antalet poäng du får genom att utföra andra handlingar på vår webbplats hittar du under "Hur du tjänar poäng”. Varje gång du handlar för X kronor, tjänar du X poäng (med undantag för varor som köpts med ett presentkort).

Utlöpande av poäng 

Vi vill att dina poäng ska vara i all evighet - men om du inte använder dem kommer de att löpa ut 2 år efter att de intjänats. Vi kommer att göra vårt bästa för att meddela dig i god tid innan de löper ut, så du har en chans att använda dem. När du gör ett köp i Poängshoppen kommer dina äldsta poäng alltid att användas först.

Förlorade poäng 

Om du bestämmer dig för att returnera en vara eller annullera en beställning, kommer poängen du tjänade på det köpet att dras av från ditt poängsaldo. Om du annullerar ditt Hobbii-medlemskap kommer dina intjänade och oanvända poäng att raderas permanent.

Annullering av åtkomst till Poängshoppen 

Om du inte längre önskar tillgång till Poängshoppen och du vill sluta ta emot poäng måste du annullera ditt “Mitt Hobbii”-medlemskap under "Inställningar". Om du annullerar ditt Hobbii-medlemskap kommer dina intjänade och oanvända poäng att raderas permanent.

Personlig information 

Vi tar hand om din personliga information och använder den för att ge dig fördelar och anpassad marknadsföring som medlem i Hobbii-familjen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i vår Cookie- och Sekretesspolicy. 

Hobbii’s forum

Hobbii’s forum är en plats där vi kan dela med oss av tips, kreationer och idéer till andra garnentusiaster runt om i världen. Det är en plats där vi kan dela våra erfarenheter och få hjälp och tips till våra projekt. Det är här vi kan hitta och dela inspiration genom våra kreativa garnprojekt. Därför hoppas vi att du som medlem vill dela dina erfarenheter med andra och bidra till en positiv dialog om allt som har med garn att göra. 


Medlemsvilkor

Som en medlem i vårt forum måste du uppfylla följande villkor för att få tillgång: 

Du måste vara minimum 13 år gammal

Du har inte fått ditt konto avstängt pga. Att du har brutit mot våra regler


Regler för vårt forum

Vårt forum ska vara en mysig, öppen och inkluderande plats. Därför måste du som medlem följa reglerna nedan så att alla får en positiv upplevelse. Dessa regler gäller även “Bildgalleri” och “Frågor & Svar” på våra produkt- och mönstersidor. 


 • Dela goda råd, kreationer, idéer och hjälp
  På Hobbii´s forum delar vi råd, kreationer, idéer och inspiration med varandra och vi tvekar inte på att hjälpa varandra med garn-relaterade utmaningar. Vi uppmuntrar även till att man delar saker som kan sprida glädje och skratt, så länge det är relevant och behåller den positiva tonen. Allt som går utanför detta och inte hör hemma i vårt forum kommer att tas bort utan förvarning. Det är alltid upp till Hobbii att besluta om ett inlägg bör tas bort. 


 • Var snäll, stöttande och hjälpsam
  Vi måste alla hjälpas åt för att skapa en härlig, inspirerande och välkomnande miljö. Det innebär att vi tilltalar varandra på ett respektfullt och artigt sätt. Det finns plats för diskussion och olika åsikter, men det får inte påverka den positiva stämningen. 


 • Inga hatfulla kommentarer eller mobbning
  Detta ska vara en säker plats där du kan ställa frågor och dela kreationer som du är stolt över och har lagt mycket tid på. Därför kommer mobbning och hatfulla kommentarer INTE att accepteras! Kom alltid ihåg att vara respektfull. 


 • Bilder med stötande innehåll
  Det är inte tillåtet att dela bilder med sexuellt eller våldsamt innehåll. Detta gäller även andra typer av bilder som kan uppfattas som stötande. Hobbii kommer att ta bort den här typen av bilder utan förvarning. 


 • Ingen reklam, irrelevanta länkar eller spam
  Spam, irrelevanta länkar, reklam för andra produkter och andra typer av spam är inte tillåtet. 


 • Ingen försäljning eller byten
  Det är inte tillåtet att byta/sälja produkter, tjänster eller varumärken på Hobbii´s forum. Plattformen är inte en marknadsplats utan ett forum för inspiration, support, hjälp och goda råd. Därför kommer marknadsföring (inklusive inlägg med tydligt syfte om försäljning) tillsammans med tävlingar från andra grupper/organisationer/företag etc. att tas bort omedelbart, så länge det inte finns ett avtal med Hobbii.


 • Vänligen respektera upphovsrättslagen
  Enligt upphovsrättslagen är det endast tillåtet att dela bilder och mönster som du själv äger rättigheterna till. 


 • Inga bilder på barn
  Det är inte tillåtet att dela bilder på barn, även om det är dina egna barn. När du delar bilder på t.ex. Barnkläder och gosedjur, vänligen använd inte dina eller andras barn som modell på bilden. 


 • Vänligen respektera varandras privatliv
  Det krävs ömsesidig tillit för att vara en del av ett forum med så många medlemmar som här, så vänligen kom ihåg att respektera varandras privatliv och dela inte information eller personliga uppgifter som inte är dina att dela.Borttagning av innehåll eller medlemskonto

Hobbii kan ta bort innehåll när som helst om vi anser att det bryter mot våra regler eller om lagen kräver det. Du kommer inte att bli informerad om detta. Vi kan även ta bort ditt konto med omedelbar verkan om vi anser att ditt beteende är skadligt för vårt forum, om du skapar fara eller juridisk exponering för oss, om du upprepade gånger kränker andras immateriella rättigheter eller om det krävs enligt lag. Ladda upp bilder

När du laddar upp en bild hos Hobbii bekräftar du att du har rättigheterna till bilden samt att du ger Hobbii rätten att använda bilden i samband med marknadsföring på egen hand och på externa hemsidor inklusive sociala medier.


Kontakt

Alla förfrågningar angående ditt konto eller Poängshoppen kan ställas till vårt kundserviceteam på kundservice@hobbii.se.