Hobbii

Virknål set - 9 storlekar (2-6 mm)

279 kr  Från 279 kr

Härligt set med virknålar till ett riktigt bra pris.

Settet innehåller 9 virknålar i olika storlekar - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm.

Virknålarna har ett ergonomisk mjukt och färgkodat grepp och de är otroligt behagliga att virka med. Krokarna är av aluminium. Ju mer du virkar med dem ju mer kommer du älska dem.

Settet har vi själva importerat direkt från fabriken och det är därför inga dyra mellanled eller dyr emballage, vilket gör att vi kan sälja settet till detta otroliga pris.

Ett must-have för en riktig virk-entusiast :)

Kom ihåg att vi alltid har billigt (virk)garn på lager. Se utbudet här.

Pyret Lindberg öbom

Kanoners! Att virka med riktiga nålar ger en helt ny upplevelse underbart funkar till alla arbeten! Sedan att dom kommer i så fina färger de e ju glädje bara o titta på dom! Äldre personer som virkat mycket men fått lägga ner på grund av smärta osv kommer nog kunna använda dessförinnan greppet är inte alls så påfrestande som de gamla nålarna och ja trivs bättre me dessa va dock sjukt skeptisk om de skulle gå o n ända dom har ju precis lärt mig virka o då blir de ju jobbigt o byta o ändra sitt sätt o hålla tänkte ja men till slut efter sneglat ett tag på dom slog ja till och de e till och med lättare o vorka med dessa en vanliga nålar! Rekommenderas skarpt i alla lägen! Nybörjare som elit!


Anna Grete Granquist

Jag har virkat sedan jag var barn och testat de flesta virknålar på marknaden billiga och dyra. Fick dessa rekommenderat i en garnaffär och köpte två stycken. Blev helt vild när jag testade dem, så när jag såg detta erbjudande med nio storlekar slog jag till. Bra pris för världens bästa virknålar, vill aldrig mer virka med något annat. Min väninna fick de två jag hade köpt i garnaffären, eftersom jag nu hade dubletter, og hon är lika tokig i dem som jag 😊


Milla

De bästa virknålarna som finns, i alla fall för mig. Jag håller virknålen i gaffelgrepp. Mycket bra form och material. Garnet glider otroligt lätt och man virkar snabbt och jämnt utan att bli uttröttad i handen. Jag har ledbesvär och får lätt ont av upprepade rörelser. Praktiskt med färgkodningen. Ska nu skaffa det andra sättet med små storlekar.


Malin

Fantastiska virknålar som är väldigt sköna att hålla i. Hittills ingen kramp i fingrarna eller andra besvär som jag brukar få från vanliga virknålar. Känns även som om det är lättare att virka med dem jämfört med de vanliga. Så för att summera sköna och användarvänliga. Rekommenderas starkt!


Eva

Var skeptisk först när jag fick den eftersom jag bara använt den gamla varianten men jag blev jättenöjd.
Det är jättebra virknålar som är väldigt sköna att hålla i, man får ett bra grepp och garnet glider lätt. Köpte en virknål först men nu har jag beställt ett helt set.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn