SPARA 5%

Information

Kategori Höstrea
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 50 g
Löplängd 170 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27 m x 36 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC
Hashtag #hobbiirainbow84stonewash

Hobbii

Rainbow 8/4 Stonewash

Super Fine100% bomull

Du sparar 1 kr

21 kr  Från 20 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Träffa den senaste medlemmen i vår stora Rainbow familj: Rainbow Stonewash! Kanske känner du redan till den mjuka, härliga och solida Rainbow 8/4? Vårt Stonewash kommer i samme topkvalité och tjocklek.

Använd dem ihop eller med andra Rainbow 8/4 varianter, enfärgade såväl som Print. Det är fri lek på schemat. De snygga färgklickarna gör sig också väldigt bra tillsammans med enkel vit bomull i t.ex. en filt.

Då alla unika print är handgjorda, finns det inte två nystan som är likadana; fördelningen av färg varierar från nystan till nystan, men nyansen är likadan.

Det kan göras verkligen spännande inredningsdetaljer med de fina färgerna, men använd också Stonewash till toppar, tröjor och andra klädesplagg, bara du är uppmärksam på att färgeffekterna varierar. Behöver du lite inspiration till ditt handarbete så slå en blick på vårt stora arkiv med gratis mönster i 8/4 bomull här på sidan.

Mycket nöje!

Psst: Har du kollat in våra Rainbow Stonewash garnpaket

Se mönster till garnet här: Mönster (171)

Helene

Hmmm ! Mamma tjatar om gardinerna jag gjorde som 14 åring.... i gammelrosa ,vit och djup blå. I alla fall ja smaken är ju olika och jag vet ej om jag ger mig på det igen men annars skulle jag nog välja mellan färg 13, 14, 07 och 17 skulle nog bli snyggt till en enkel gardinkappa hihih får se. kanske kanske inte.


Elvira Karlsson

Älskar färgerna jag köpte och kul med färgskiftningen på garnet. Jätte lätt och skönt garn att virka med. Sen tycker jag det är super med easy start så slipper man leta efter änden på garnet.


Emma Hultström

Jag har använt detta garn till att virka disktrasor. De blir såå fina! Har verkligen fastnat för att virka disktrasor. Det är jätteroligt och de funkar väldigt bra!


Phernilla Åkergren

Oj vilket härligt garn att virka i har gjort, både disktrasor, grytlappar, garnväskan, pads och handdukar i det.. kommer köpa en massa mer av detta.


Ingalill

Älskar garnet som är mjukt att virka och sticka med,samt dessa underbara skiftningar. Har flera nystan hemma på lager och fler kommer jag att köpa.


Skriv en recension

Information

Kategori Höstrea
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 50 g
Löplängd 170 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27 m x 36 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC
Hashtag #hobbiirainbow84stonewash

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn