SPARA 18%

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 60% superwash ull, 25% polyamid, 15% reflextråd
Vikt 50 g
Löplängd 64 m
Rekommenderade stickor 5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 15 m x 20 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Kan maskintvättas på max 40°C med ulltvättmedel. Använd aldrig sköljmedel. Torkas liggande.

Hobbii

Starlight

Medium60% Superwash Ull, 25% Polyamid, 15% Reflextråd

Du sparar 11 kr

60 kr  Från 49 kr

Välj färg:

Starlight är en härlig, kraftig ullblandning med reflextråd som är tvinnad in i garnet. Reflextråden ser ut som en melerad effekt, men det lyser upp i mörkret, så snart ljus blir reflexerat emot reflextråden i garnet. Perfekt under den mörka årstiden, när det är viktigt att synas i trafiken!

Starlight är lätt att jobba med och mössor, vantar och halsdukar blir snabbt färdiga med stickor 5. Det underlättar också att ullen är superwash-behandlad, så du kan lugnt slänga dina projekt i tvättmaskinen. Det tåler 40°C – kom bara ihåg att använda tvättmedel för ull och inte använda sköljmedel.

Vänligen var uppmärksam på att Starlight garnerna inte är säkerhetsgodkända vid användande i trafiken. Även om du skulle få lust att sticka dig en hel dräkt i garnet, så kan den i bästa fall vara ett komplement - Starlight kan aldrig ersätta en reflexbricka eller reflexväst. Så var rädd om dig i trafiken och se till att du är synlig med CE-godkända reflexmaterial. 

Se mönster till garnet här: Mönster (16)

Emma

Helt enkelt perfekt garn inför höst och vinter. Jag virkade mig en snygg basker i det gråa garnet, reflextrådarna syns inte i dagsljus så det är en diskret vanlig mössa på dagen men man syns mycket bra i mörker. Då det var första gången jag virkade efter det mönstret, och det här garnet, fick jag repa upp flera gånger för att få rätt mått och rätt virkfasthet - men garnet och reflextråden höll ihop lika bra genom alla omtagningar. Kommer även virka ben- och handledsvärmare. Rekommenderas alla som ofta glömmer reflex!


Ann-Charlotte Johansson

Mer än nöjd med detta garn! Dottern fick en rosa mössa stickad till sig medans jag fick 2 st pannband, ett i svårt och ett rosa, självklart så vi kan matcha varandra på promenaderna i detta mörka väder.
Blev så pass att mormor fick ytterligare beställningar att sticka mössor 😊 väl värt varenda krona


Krystyna Moustafa

Bra garn. Lätt att sticka med. Använder den för att sticka kanter på mössor och halsdukar . Stickar även pannband av den. Reflekterar ljuset välldigt bra och därför fyller sin funktion väldigt bra. Rekommenderar varmt den just till det jag beskriver.


Ann-Christin Halvarsson

Är jättenöjd med garnet, som ska bli till mössor åt barnbarnen. Lättstickat och med reflextråd i garnet blir det en bra julklapp. Är nöjd med de färger jag beställde. Kommer troligtvis att beställa i fler färger senare.


Anna Olsson

Stickat 3 mössor till mina barn och blev supernöjd! Lätt garn att jobba med då jag precis börjat virka och klarade av det väldigt lätt. Inget trassel. Lyser fint i mörkret och tjejerna blev jättenöjda med sina färger!


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 60% superwash ull, 25% polyamid, 15% reflextråd
Vikt 50 g
Löplängd 64 m
Rekommenderade stickor 5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 15 m x 20 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Kan maskintvättas på max 40°C med ulltvättmedel. Använd aldrig sköljmedel. Torkas liggande.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn