FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Hobbii

Snowstorm

Bulky 100% Ull

Spara 33% Gratis frakt
Spara 16 kr 33 kr 49 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Ull
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  50 m
 • Garngrupp:
  Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  8 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 12 m x 16 v
 • Rekommenderad virknål:
  9 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 8,5 m x 5,5 v
 • Tvättanvisning:
  Handtvätt 30°C med ulltvättmedel / Undvik sköljmedel / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiisnowstorm

Härligt tjockt garn i 100% ren ull, med ett enkelt och rustikt utseende. Snowstorm är löst spunnet och får därför ett mycket vackert, fylligt uttryck i det färdiga arbetet, stickad såväl som virkad.

Garnet är lätt att arbeta med och det går snabbt på stora stickor/virknål. Det går bra att variera fastheten på din stickning/virkning genom att gå upp eller ned mellan storlek 7 och 9 mm.

Snowstorm vill vara ett bra val till en varm poncho, en tjock tröja eller jacka, eller sticka en klassisk tröja med mönster på oket. Den rena ullen håller dig varm när det är kallt och kan också fungera som ytterkläder när vädret tillåter.

Utöver tvätt och färgning är Snowstorm obehandlat, och kan därför användas till tovning av t ex tofflor, mössor, vantar eller spännande interiör.

Vänligen observera att garnets tjocklek varierar mellan tunn och tjock, vilket ger garnet sitt helt egna uttryck. 

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (34)

Cecilia

Älskar detta garn då både jag och mamma köpte till att sticka våra vår och sommar jacka och de blev perfekta och värmer helt fantastiskt. Jag gjorde även en basker och handledsvärmare av resten av garnet. Verkligen rekommendera till att göra koftor eller jacka i.


Eva

Jag har köpt några olika färger. Så skönt att virka med. Hittills har det blivit två stora sittunderlag och ett par tofflor till min man som han tycker är så varma och sköna på vårt kala golv. Sittunderlagen tovade jag i maskinen. Blev så bra


Johanna

Lättstickat och behagligt att arbeta med även om det färdiga resultatet kan klia lite att ha på sig, jag stickar en värmande lager två tröja att ha på sig kallare dagar. Måste säga att färgerna är otroligt fina också 😍


Lovisa

Jag har gjort flera par vantar och en mössa i det här garnet. Det blir extremt varmt så för alla kalla rekommendera jag detta ytterligare. Om man gjort fel är det extremt svårt att gå tillbaka (iallafall om man virkar).


Birgitta

Fantastiskt garn, lätt att sticka i, skönt att bära och varmt. Använt två olika färger, båda är lika mysiga. Den upplevda tjockleken skiljer sig något men helt ok till mina ändamål, en jacka/kofta och en långväst.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn