Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk ull
Vikt 50 g
Löplängd 230 m
Rekommenderade stickor Stickor 3 mm / Virknål 2,5-3 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 28 m x 39 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Handtvätt med ulltvättmedel / Undvik sköljmedel / Torkas plant
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Hobbii

Nature (Ekologisk Ull)

Super Fine100% Ekologisk Ull

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
5 16% 58 kr
7 25% 52 kr
10 41% 41 kr

69 kr  Från 69 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Nature är lätt att sticka med, oavsett om du väljer enkel eller dubbel tråd. Maskorna lägger sig jämt och efter tvätt blir arbetet ännu mjukare och vackrare. Lägger du upp med dubbelt garn, kan du sticka på stickor upp till 4-5 mm med en stickfasthet på ca 17-20 m på 10 cm. Prova dig fram, blanda t.ex. två nära nyanser för att få det snyggt melerat.

Nature har en löplängd på hela 230 meter per 50 gr. Så du kommer långt med bara några få nystan och ditt arbete blir härligt lätt.

Det tunna ullgarnet gör sig dessutom riktigt bra ihop med t.ex. Kid Silk, som kompletterar med ett lätt sken och en lyxig känsla.

Tröjor, cardigans, jackor med dubbel tråd, filtar, accessoarer, ja allt du kan tänka dig att sticka eller virka i ren ull. Det går också bra att tova Nature om så önskas.

Nature är vår ekologiska GOTS certifierade ull i en helt fantastisk kvalitet.

Om GOTS:
Global Organic Textile Standard GOTS certifiering; är en internationell märkning, som används för miljömässig och socialt ansvarsfull produktion av ekologiska textilier. Det betyder mycket höga krav i alla led i distributionskedjan, ända från odling och plockning tills du har den färdiga produkten på stickorna. Du kan läsa mer om GOTS certifiering här: https://www.global-standard.org/


Se mönster till garnet här: Mönster (30)

Susann Trygg

Känns underbart mjukt och skönt. Har inte hunnit börja sticka än, men ska göra en härlig tröja till mig själv. Mycket viktigt för framtiden med giftfritt. Både för moder jord och de som arbetar med att framställa garnet, djuren som bidrar med sin ull är värda ett så bra liv som möjligt och den som ska bära plaggen slipper gifter in genom huden. Så bara win win situation. Mera gods märkt till världen och fasa ut gifterna.


Karin Andersson

Har inte använt det ännu. Men det känns väldigt mjukt och skönt. Då det är ekologiskt så blir det kläder till mitt lilla barnbarn. Det vanilj gula ska bli en liten bolero är det tänkt. Köpte lila också vad det blir vet jag inte än.


Beatrice

Jättehärligt garn. Gillar att det är GOTS certifierat då garnets miljöpåverkan är viktig för mig. Väldigt tråkigt att det utgår. Hoppas ni tar in ett annat garn av GOTS certifierat ull!


Mari Schwartz

Mycket nöjd med Nature 100% ekologisk ull. Jag har stickat en babyfilt till mitt nyfödda barnbarn i färgen gammalrosa. Colorado 46.


Laila

Lätt stickat och helt underbart. Fina barnkläder. Varmt till den lilla gjort filtar i olika färger. Till nyfödda olika set.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk ull
Vikt 50 g
Löplängd 230 m
Rekommenderade stickor Stickor 3 mm / Virknål 2,5-3 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 28 m x 39 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Handtvätt med ulltvättmedel / Undvik sköljmedel / Torkas plant
Hashtag #hobbiinatureorganicwool

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn