KnitPro

Melodies of Life - Set med utbytbara ändstickor (Special Edition)

3,5 - 8 mm

Du sparar 310 kr.

1.209 kr.  Från 899 kr.

Världsnyheten från KnitPro och setet som alla dedikerade stickare bör äga har äntligen landat på Hobbii-lagret!

Detta läckra set “Melodies of Life” från KnitPro är inspirerat av den sköna juletiden vi går i möte. Setet innehåller 8 par av de mest populära storlekar av de utbytbara ändstickor i den populära Zing-serien. Stickorna är lätta och super släta och glider enkelt genom maskerna.

Setet innehåller följande storlekar:

3.50 mm (Ljusgrön)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålila)
5.00 mm (Pink)
5.50 mm (Brun)
6.00 mm (Mörklila)
7.00 mm (Lila)
8.00 mm (Turkos)

Dessutom innehåller setet:
4 kablar: 1x60 cm (grön), 2x80cm (orange) och 1x100 cm (röd)
8 kabelhättor
4 kabelnycklar
1 set kabelkopplare
Ullnålar
Maskhållare

Setet kommer i en vacker svart förvaringsväska pyntat med både notor och tangenter, som utan tvekan kommer pynta upp på hemmets samling av stickor. Mycket nöje! :-)


Anabelle

Lätta och sköna att sticka med, har enbart testat med ullgarn än så länge och det tenderar att fastna lite lätt i övergången då och då men ändå fantastiska att sticka med. Även för en relativ nybörjare som mig! Plus för fina färger och fin förvaringslåda + ullstopps-nålarna som ingår i kittet.


Nettan M

Fantastiska stickor. Jag älskar dem!
När paketet kom så hade stickorna ramlat ur sina platser, det gjorde att det plingade musikaliskt om paketet. Jag blev löjligt glad för det.
Nu går stickningen som på en dans!


Lena Lind

Lättstickade stickor. Tätslutande mellan kabel och stickor, hakar inte fast i garnet. Glider bra. De bästa stickor jsg haft. Fantastiska !!! Rekommenderar dessa varmt. 😀😀😀


Linn

Ett helt underbart set! Lättstickade stickor och alla tillbehör som man kan tänkas behöva. Fina örhängen som bonus dessutom. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt stickset!


Magdalena

Superhärliga stickor. Älskar de olika färgerna på stickorna och de lagom mjuka utbytbara kablarna (tycker ofta kablarna är för styva, men dessa är perfekt).


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn