Copenhagen Fibers

Lockurna

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Ett väldigt raffinerat sätt att förvara alla dina mindre tillbehör på, är i våra två eleganta lockurnor. Lockurnorna finns i två storlekar och kompletterar varandra fint. Den lilla är perfekt till förvaring av alla små saker som du behöver i din handarbetsvardag, som maskmarkörer, knappar, stickstopp, synålar etc. Den större av de två lockurnorna passar bäst till lite större saker, som måttband, maskhållare, små saxar etc.

Behöver du också snygg förvaring till dina strumpstickor och virknålar, då kan dessa två lockurnor med fördel matchas med vårt sexkantiga förvaringskärl till nålar. De två urnorna och vasen kompletterar varandra perfekt.

Material: Genomfärgad keramik
Mått:
Liten lockurna: ca 9,5 cm x 5 (höjd) cm
Stor lockurna: ca 13-13,5 cm x 6-6,5 (höjd) cm


Om vår keramikserie 
Vår keramikserie är tillverkad av ett familjeföretag i en liten bergsby i Xiamen provinsen. Keramiken är handgjord, vilket ger föremålen extra mycket charm. Små variationer på ytan och i formen är en naturlig och charmig del av produkten. Varje föremål har fått sitt helt egna uttryck. Varje sak är helt unik – det finns inte två likadana. 

Klara linjer, stilrenhet, tidlös nordisk design - det är nyckelorden för serien.

Serien består av en rad smarta mindre och större krukor och vaser till förvaring av dina redskap, allt från större stickor till helt små maskmarkörer kan hitta sin plats i de olika förvaringskärlen.

Keramiken är exklusivt rå och genomfärgad. Utsidan har en snygg matt finish, vilket ger de olika krukorna och vaserna ett diskret och mycket elegant utseende. Insidan är däremot glaserad i en nedtonad genomskinlig finish, som får den att lysa.

Ge din handarbetshörna en helt egen personlighet, med en tuschs av nordisk design, med vår stilrena keramikserie.

Solveig

Kompletterat till hela serien. Köpte en stor hållare för man har garnnystan när man stickar. Garnet löper fint och locket ligger tungt på. Har nu hela serien, jättenöjd. Bra köp till ett mycket fördelaktigt pris.


Solveig

Köpte den större storleken. Gillar serien och har kompletterat när det varit så bra pris. Förvarar lite större sticktillbehör mm. Snygg i stickhyllan


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn