KnitPro

Basix Aluminium strumpstickor

Välj Längd / Storlek

Strumpstickor i högkvalitetsaluminium från KnitPros Basix Aluminium-serie.

Stickorna kombinerar de två bästa egenskaper från aluminium, nämligen styrkan och lättheten. Det starka materialet ger en hållbar och slitstarkt produkt. Den lätta vikten säkerställer att stickorna är behagliga att arbeta med och att du vill kunna sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Strumpstickorna fås i två längder, 15 och 20 cm, och i storlekar från 2-6 mm.

En förpackning innehåller 5 strumpstickor. 


Malinee

Mina första riktiga stickor! Köpte nr 3 och garnet glider lätt över stickorna och det är lätt att fånga upp maskorna även vid mindre arbeten med tunt garn. Kan dock bli lite väl glatta ibland. Eftersom jag har extrem kontaktallergi (nickel, gummi, silikon, kemikalier, lim, viss plast m.m), så var jag tveksam ifall jag skulle kunna använda dessa utan att använda bomullshandskar, men hittills har det gått bra (peppar, peppar).


Cecilia

Prisvärt, garnet glider bra på dessa utmärkta stickor. Kanske borde man av miljöskäl välja trästickor men jag tycker inte att garn glider lika bra på trä. Och dessa stickor kan man ju ha för resten av livet. Mycket nöjd.


Katrin Hanses

Stickorna, längd 15 cm är perfekta att sticka barnsockor med. Även vantar och handledsvärmare. Fick stickor nr 3 och har nu köpt till nr 2,5 , 3,5 och 4. Nu har jag stickor så jag kan sticka i många olika garn tjocklekar.


Lotta Nyberg

Skönt lätta i handen. Har stickat med den kortare varianten. Behaglig längd. Just i början är de lite tröga, som att det är ett ytlager på. Men glider lätt när det nötts bort. Rekommenderas!


Marie

Underbara stickor till ett dunderbra budgetpris! Väldigt hållbara och sköna att arbeta med, känns lätt i handen och garnet flyter fint på stickorna. :)
Dessa stickor rekomenderas starkt :)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn