SPARA 23%

Hobbii

Termomugg - Hot Crocheter

Du sparar 41 kr

175 kr  Från 134 kr

Välj färg:

Ta väl emot Hobbii's första to-go mugg till kaffe, te och andra drycker! Denna härliga termomugg i stilren design kan både hålla kaffet varmt eller vattnet kallt - allt efter ditt behov när du är på språng ;-) Och med trycket på sidan av muggen, är det ingen tvekan om att du är en "HOT CROCHETER".

Vi känner alla igen det... Man sätter sig till rätta i fåtöljen med sitt spännande virkprojekt och en god kopp kaffe. Och innan man vet ordet av är man fullt upptagen med sitt projekt, och sen är kaffet kallt! Kallt kaffe slipper du, med denna termomugg.
Men det är inte den ända fördelen med muggen; När du använder en to-go mugg istället för en engångsmugg, så gör du också skillnad för miljön.

Själva muggen är tillverkad av två-lags rostfritt stål. Locket är ett BPA-fritt plastlock med en silikon-membran som ser till att locket sluter tätt och håller din dryck varm upp till 6 timmar. Kalla drycker håller sig däremot kalla upp till 12 timmar. För att undvika läckage rekommenderar vi att termomuggen alltid står upp när den är fylld.

Innehåll: 500 ml

Höjd på mugg: 17,6 cm
Tåler mikrovågsugn eller ugn: Nej
Tåler diskmaskin: Nej
Tåler frys: Nej

Zandra

Alltså detta är min nya bästis. Äntligen kan jag virka på utan att mitt te blir kallt. Dessutom är den som två muggar te på en gång (500ml). Perfekt att ha i soffan både hemma och på nattjobb. Snygg dessutom och personlig. Synd att den inte tål diskmaskin bara.


Clara

Denna gillar jag skarpt! Större än väntat så man behöver inte vara rädd att det ska rinna över när man laddar. Den är lätt att öppna och rengöra. Utsidan är litte ruggad så den inte glider ut händerna. Toppen!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn