SPARA 47%

Information

Kategori Green Weeks
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 200 g
Löplängd 800 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
Hashtag #hobbiidahliasummer

Hobbii

Dahlia Summer (Limited Edition)

Fine100% Bomull

Du sparar 85 kr

179 kr  Från 94 kr

Välj färg:

Ni älskar vår klassiker Dahlia. Därför har vi i år gjort en sommarversion av Dahlia: Gör en sjal, en topp, en t-shirt, ett par härliga shorts eller en fin klänning till barnbarnet i läckra pastelliga sommarfärger. Dahlia Summer kommer i 5 härliga färgkombinationer, som påminner om sol, strand, hav och varmt sommarregn. 

Hobbii Dahlia Summer är det perfekta “cake-garnet” med de snygga långa färgskiftena. Garnet består av fyra tunna bomullstrådar med gradvisa färgskiften, så du får det snyggaste färgspel i dina stickade eller virkade projekt.

Alle färgvarianter i Dahlia Summer är noga balanserade för att ge det vackraste färguttryck. De gradvisa färgskiftena ger närmast en dip-dye effekt, som kommer extra fint till sin rätt i virkade eller stickade sjalar. Garnet är också perfekt till beklädnad och andra projekt, såsom filtar, halsdukar eller kläder till både barn och vuxna.

Hobbii Dahlia Summer består av 100 % ren bomull och kommer i stora nystan om 200 gram, så det går cirka ett nystan till en sjal. Den mjuka bomullen gör garnet helt perfekt till sjalar då bomull har lite tyngd. Det ger sjalen ett vackert och naturligt fall, när den används.

Du kan själv justera färgupplevelsen, när du arbetar med Hobbii Dahlia Summer. Garnet är designet med en ”easy start” från garnets mitt, men du kan också ge ditt projekt ett helt annat uttryck genom att börja på garnet utifrån. Det ändrar färgskiftet så ett garnnystan som exempelvis går från ljust till mörkt, istället går från mörkt till ljust.

Tips: Du kan göra arbetet med fyra trådar lättare genom att trä trådarna genom en liten pärla innan du börjar använda garnet. Då kommer trådarna att följas åt under hela arbetet.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 1976-294). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Veronica

Jättefina färger och samma fina kvalité som alltid.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Kategori Green Weeks
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 200 g
Löplängd 800 m
Rekommenderade stickor 2,5 - 3,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 25 m x 34 v
Garngrupp Fine
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
Hashtag #hobbiidahliasummer

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn