Copenhagen Fibers

Bonbonjär

Du sparar 171 kr

219 kr  Från 48 kr

Fibers Bonbonjären är en fin liten skål med tillhörande lock och en perfekt rundad form. Du kan tryggt förvara dina minsta saker, såsom t.ex. maskmarkörer och knappar, i bonbonjären och samtidigt njuta av det vackra utseendet när den dekorativt står på soffbordet eller i din stickhörna. Du kommer inte att kunna låta bli den – det är en riktig (handarbets-) godisskål och den är omöjlig att motstå.

Material: Genomfärgad keramik
Mått: 7 x 7 x 6 (höjd) cm


Om vår keramikserie 
Keramik-serien är designad i Danmark och producerad av ett familjeföretag i en liten bergsby i Xiamen-provinsen.  Keramiken är handgjord, vilket ger föremålen extra mycket charm. Små variationer på ytan och i formen är en naturlig och charmig del av produkten. Varje föremål har fått sitt helt egna uttryck. Varje sak är helt unik – det finns inte två likadana. 

Klara linjer, stilrenhet, tidlös nordisk design - det är nyckelorden för serien.

Serien består av en rad smarta mindre och större krukor och vaser till förvaring av dina redskap, allt från större stickor till helt små maskmarkörer kan hitta sin plats i de olika förvaringskärlen.

Keramiken är exklusivt rå och genomfärgad. Utsidan har en snygg matt finish, vilket ger de olika krukorna och vaserna ett diskret och mycket elegant utseende. Insidan är däremot glaserad i en nedtonad genomskinlig finish, som får den att lysa.

Ge din handarbetshörna en helt egen personlighet, med en tuschs av nordisk design, med vår stilrena keramikserie.

Josefin

Riktigt bra storlek, och fin är den också. Får plats med rätt så mycket, förvarar ca 30 maskmarkörer och ett måttband i min, och skulle säkert få plats med lite till.


Solveig

Mycket fin, gillar utseendet, det lite grova med den glaserade insidan. Perfekt att förvara stickmarkörer och andra småsaker.


Hanna

Superfin, känns lyxig. Har småplock i min som jag lätt kommer åt det när jag stickar.


Solveig

Jättefin serie. Köpt flera delar. Perfekt för mindre tillbehör, tex stickmarkörer.


Luna

Super sött skål för lite grejer. Passar bra ihop med den andra vaserna.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn