SPARA 59%

Information

Tillverkare: Rico Design
Innehåll 54% Akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber
Vikt 100 gram
Löplängd Ca. 110 meter
Rekommenderade stickor 7-8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11m x 14p
Tvättanvisning Handtvätt / Torkas palnt
Hashtag #hobbiiglühwürmchen

Rico Design

Glühwürmchen

54% Akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber

Du sparar 100 kr

169 kr  Från 69 kr

Välj färg: Färg

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

Creative Glühwürmchen är ett nytt spännande garn från Rico Design, som är spunnet tillsammans med en fin reflextråd, som lyser upp när det blir mörkt.

Pröva detta härliga tjocka garn till dina vinterprojekt och var säker på att du kan ses i trafiken i de kalla och mörka vintermånader.


Camilla

Detta garn blev en favorit direkt! Mjukt och skönt att bära, samt väldigt trevligt att arbeta med. Jag har stickat med detta, inte virkat, och det är toppen. Reflexen fungerar över förväntan, barnen syns väldigt bra ute i kvällsmörkret nu :) Och som andra säger, ett nystan räcker för en mössa till en vuxen.


Ewa Karlsson

En glad överraskning att det var så mjukt & skönt + bra reflexeffelt. Gjort en halskrage i glada färger, ny favorit :-) Nu ska det bli en varm fin sjal som oxå gör att jag synd ute i vintermörkret. Blivit ett favoritgarn så mer kommer det bli gjort i det här garnet.


Klara

Mjukt och härligt garn som uppskattas av både stora och små. Stickade en mössa till ett av barnen och behövde direkt beställa i fler färger då alla i familjen ville ha en egen mössa. Dessutom mycket praktiskt och smidigt med reflex inbyggt, ett riktigt favoritgarn!


Solan Letth Lönnberg

Lättstickat garn passar utmärkt till benvärmare, handledsvärmare, mössa eller halsduk för att synas under den mörka årstiden. Fördel är att reflextråden inte syns i de gråa garnet jag använt när det är ljus så man märker inte att det är ett reflexgarn.


Marit

Ett helt underbart garn, så mjukt och härligt!
Blev en virkad mössa till min tonårsdotter som normalt inte gärna bär mössa men uppskattade denna. Ett nystan räcker alldeles lagom till en mössa.
Rekommenderas varmt..!


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Rico Design
Innehåll 54% Akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber
Vikt 100 gram
Löplängd Ca. 110 meter
Rekommenderade stickor 7-8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11m x 14p
Tvättanvisning Handtvätt / Torkas palnt
Hashtag #hobbiiglühwürmchen

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn