Hobbii

Glitter Virknål

Spara Från 28 kr. Från 28 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Antal:
  1 st.
 • Material:
  PP-plast
 • Storlekar:
  4,0 mm - 15,0 mm
 • Längd:
  4 - 10 mm = 15 cm / 12 & 15 mm = 17 cm

Här hittar du virknålar för både unga och gamla som älskar fest och färg i allt som de virkare! Varför inte göra din virkning ännu mer festlig med dessa roliga och udda glitternålar?

Du får en robust virknål i plast med fina glimmerpartiklar inuti. Ytan är slät och glider lätt genom garnet. Nålarna finns i en mängd olika färger och storlekar från 4 – 15 mm, så du behöver inte bara nöja dig med en! Varje storlek har sin egen färg, som du kan se på bilderna.

Så släpp loss din inre enhörning och beställ en Glitter Virknål idag! Köp den innan ditt barnbarn gör det;-)

Hanna

Prisvärd och fungerar bra, men man ska nog vara lite försiktig om man använder ett väldigt tungt eller strävt garn för det känns som att den kan knäckas av ganska lätt


Teoh

Eftersom de är plast är storlek 4mm och 5mm är väldigt böjliga.
6mm och större har jag inga problem med.


Felicia

Köpte en 5mm inför mitt nya projekt som är en filt, mest på grund av utseendet då de var väldigt fina. Får dock kämpa lite med att ens fortsätta använda den här virknålen och inte gå tilbaka till min 5m i metall, för det är inte alls smidigt att virka. Det liksom greppar garnet alltför mycket och man behöver peta och dra för att genomföra något alls, vilket kan leda till lite ojämna maskor och kramp i händerna. Väldigt fin men inte särskilt praktiskt, i alla fall inte för mig.


Felicia

Känns "gnekig" både mot fingrarna och garnet. Skulle inte våga använda för tightare virkning så som t.ex amigurumi ifall den skulle knäcka


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn