Hobbii

Garnväska

Välj färg:

Praktisk, lätt och rymlig garnväska till förvaring av ditt garn, tillbehör, mönster, stickor och/eller virknålar. Väskan rymmer upp till 25 garnnystan à 50 gram - beroende på om det är bomull, ull eller akryl. I toppen av väskan finns det 2 hål, där du kan trä igenom ditt garn och väskan kan därför också användas som garnhållare.

Det medföljer ett litet etui samt en axelrem som enkelt kan monteras på väskan, vilket gör den lätt att transportera.
Väskan är enkel att använda och på sidan är det:
  • 1 fack med blixtlås
  • 2 öppna fack med små utvändiga fickor
  • 10 fickor till strickor
  • 8 fack till virknålar i olika storlekar

Axelremmen kan bli upp till 110 cm lång. 
Allt i allt en väska som är perfekt för dig som älskar att ha dina stick- eller virk grejer med på vägen.

Höjd: 32 cm
Diameter: 27 cm
Material: Polyester
OBS: Garn och tillbehör medföljer inte.

Carina Burman

Min julklapp till mig själv! Så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig! Massor med fack och utrymme inne i väskan och på utsidan ännu mera fack och plats för stickor och virknålar och annat smått och gott. Och den är snygg. Så glad att jag beställt denna väska. :)


Stefanie

Köpte den för mig själv för att organisera alla pågående projekt och verktyg och det funkar underbart! Har även plats för en virkskål i även fast det inte behöhs då man kan kör direkt ur väskan! Mycket plats för små grejer också.


Zandra

Underbar väska. Rymlig och enkel att ta med. Många fack och snygg design. Jag stoppar mina virknålar i fodralet som följer med dock eftersom jag är rädd att de små ska ramla ut om jag förvarar i de små ”fickorna” på sidan.


Lilian

Suverän väska. Alltid ordning och reda. Kände mig tvungen att köpa en i present till min handarbetande väninna, gissa om hon blev glad. Köpte den ljusgråa färgen. Kan verkligen rekommenderas.


Anneli

BÄSTA VÄSKAN. KÖPTE TILL MIG SJÄLV OCH KÖPER NU TILL MIN DOTTER. FÅR PLATS MED ALLT MAN BEHÖVER OCH SLIPPER LETA EFTER UTSPRIDDA SAKER, ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE. SUVERÄN JULKLAPP.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn