Svarta Fåret

Svarta Fåret AB är ett designproducerande grossistföretag inom garn & broderi.

Företaget startades 1992 och idag har vi över 500 butiksåterförsäljare spridda över hela Sverige, Norge, Finland, Danmark. Svarta Fåret AB producerar hundratals nya mönster inom handstickning och broderi varje år. Deras ambition är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och mönster som skall passa alla önskemål. Svarta Fårets garnsortiment består av ca 40 olika kvaliteter i totalt ca 400 färger däribland Tilda, Tilda Bamboo och många andra. 

Köp Svarta Fåret på hobbii.se

På Hobbii.se erbjuder vi två olika slags garn från Svarta Fåret i olika material, som kan användas både till virkning och till stickning. Här hittar du garnet Tilda, som består av 50 % bomull och 50 % akryl. Kombinationen av bomull och akryl gör att garnet blir extra hållbart och håller formen efter tvätt. Dessutom erbjuder vi garnet Tilda Bamboo, med 50 % bambu och 50 % bomull. Garnet från Svarta Fåret är otroligt mjukt och samtidigt skonsamt för miljön.

Stort urval av färger

Vårt garn från Svarta Fåret finns i många olika färger. Tryck på önskad garntyp och välj önskad färg, så får du se en stor bild av den valda färgen. Tilda garnet finns även i en flerfärgad version med ett tvåfärgat garn som skapar en fin färgeffekt i stickningen eller virkningen. Vi erbjuder fyra olika versioner av färger.

Beställ garn från Svarta Fåret på hobbii.se

Slipp köerna i den lokala lokalbutiken och köp garn från Svarte Fåret på hobbii.se. Här kan du beställa garn dygnet runt och få det levererat inom 3 vardagar efter att beställningen tas emot. 

Detta säger våra kunder om Svarta Fåret

Rosi löfving

Har köpt massor av ett tvåfärgad tildagarn som jag inte hittar nu, men det är ett jättemjukt och skönt garn att sticka babysockor med.

Kerstin Roos

Ett underbart garn, lättstickat, lättvättat, fina färger och prisvärt

Malin

mycket fint mjukt garn! gillar det skarpt!

Amanda R - LiLLKULLA BABY

Älskar det! Perfekt till virkning av amigurumi och annat pyssel. Färgerna är helt fantastisks. Topp 3 på min garntopplista. :)

Jeanette A Lindgren

Väldigt bra garn o mjukt att virka med!

Maria

Använder det alltid när jag stickar babysockor och det fungerar lika bra att virka snuttefiltar av. Eftersom det finns så många färger så kan man göra oändliga färgkombinationer

Carola Bäckström

Ett garn jag älskar och virkar mycket i!

Anna Stina Svensson

Älskar detta garn, framförallt till barnkläder.

Lena Haaf Olovsson

Ett super bra garn till att sticka babytröjor av. mjukt och skönt

Zara Eriksson

skönt garn att jobba i.. virkar ofta gosedjur i detta garn

Populär

Tilda - Svarta Fåret

50% bomull och 50% akryl

37 kr

Populär

Tilda Bamboo - Svarta Fåret

50% bambu och 50% bomull

42 kr

SPARA 18% 10 kr
Populär

Moshi - Svarta Fåret

80% Superwash ull, 20% Alpacka

45 kr  55 kr

SPARA 21% 16 kr
Populär

Home Sweet Home - Svarta Fåret

55% bomull, 45% akryl

59 kr  75 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn