Svarta Fåret

Svarta Fåret är specialister inom produktion av formgivning, och producerar varje år hundratals nya mönster i handstickning och broderi. Företaget grundades i Sverige år 1992, och har idag mer än 500 återförsäljare fördelat över hela Sverige, Norge, Finland och Danmark. Ambitionen är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och design som passar alla önskemål.

Svarta Fårets många goda egenskaper

Hos Hobbii hittar du ett särskilt utvalt sortiment av garner från Svarta Fåret, bland annat det populära Tilda-garnet, som består av 50% bomull och 50% akryl samt Tilda Bamboo, som består av 50% bambu och 50% bomull.

Innehållet av akryl i Tilda-garnet gör det extra slitstarkt och bidrar till att garnet håller både färg och form även efter maskintvätt. Samtidigt ger kombinationen av bomull och akryl ett riktig mjukt garn, och vi rekommenderar det därför ofta till kökstextilier som t.ex. handdukar och disktrasor. Då det kan tvättas i maskin passar det också utmärkt till kläder till de minsta.

Kombinationen av bambu och bomull ger Tilda Bamboo-garnet en riktig bra absorberingsförmåga samtidigt som det är skonsamt mot miljön. Innehållet av bambu gör också, att garnet blir otroligt lätt och mjukt, vilket gör att det passar speciellt bra till baby- och barnkläder.

En av de största fördelarna med Svarta Fåret är, att garnerna finns i så otroligt många vackra färger.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Svarta Fåret garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Svarta Fåret garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Svarta Fåret garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Svarta Fåret garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

SPARA 50%

Kilimanjaro - Svarta Fåret

Light70% Bomull, 30% Ull

28 kr  56 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn