Svarta Fåret

Svarta Fåret AB är ett designproducerande grossistföretag inom garn & broderi.

Företaget startades 1992 och idag har vi över 500 butiksåterförsäljare spridda över hela Sverige, Norge, Finland, Danmark. Svarta Fåret AB producerar hundratals nya mönster inom handstickning och broderi varje år. Deras ambition är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och mönster som skall passa alla önskemål. Svarta Fårets garnsortiment består av ca 40 olika kvaliteter i totalt ca 400 färger däribland Tilda, Tilda Bamboo och många andra. 

Köp Svarta Fåret på hobbii.se

På Hobbii.se erbjuder vi två olika slags garn från Svarta Fåret i olika material, som kan användas både till virkning och till stickning. Här hittar du garnet Tilda, som består av 50 % bomull och 50 % akryl. Kombinationen av bomull och akryl gör att garnet blir extra hållbart och håller formen efter tvätt. Dessutom erbjuder vi garnet Tilda Bamboo, med 50 % bambu och 50 % bomull. Garnet från Svarta Fåret är otroligt mjukt och samtidigt skonsamt för miljön.

Stort urval av färger

Vårt garn från Svarta Fåret finns i många olika färger. Tryck på önskad garntyp och välj önskad färg, så får du se en stor bild av den valda färgen. Tilda garnet finns även i en flerfärgad version med ett tvåfärgat garn som skapar en fin färgeffekt i stickningen eller virkningen. Vi erbjuder fyra olika versioner av färger.

Beställ garn från Svarta Fåret på hobbii.se

Slipp köerna i den lokala lokalbutiken och köp garn från Svarte Fåret på hobbii.se. Här kan du beställa garn dygnet runt och få det levererat inom 3 vardagar efter att beställningen tas emot. 

Detta säger våra kunder om Svarta Fåret

Christer Löfberg

Har virkat mormorsrutor med detta fina garn, för att göra ett sängöverkast. Tilda har inte gjort mig besviken. Måste berätta en liten lustighet i detta sammanhang. Jag jobbar som volontär på Kalmar Stadsmission Second Hand sedan 3 år tillbaka. Det roliga är att det här finns en tjej i en högre position som heter Mathilda(Tilda). Lustigt att garnet och hon har samma namn, men hon är definitivt inget svart får.

Amanda

Älskar Tilda som aldrig gör mig besviken varken när de kommer till färg eller känsla. Ger bästa förutsättningarna för bästa slutresultat. Jag är extra glad att färgen 506 Ljus Persika finns för det är verkligen den klockrena "hudfärgen" till när jag virkar dockor.

Gun Wahlberg

Jag älskar det här garnet. Har virkat en skelett-sjal åt min dotter, disktrasor som är toppen att använda mm mm. Och nu håller jag på att virka en filt av alla rest garner i mormorsrutor. underbart garn att både sticka och virka med.

Carina Källgren

Toppenharn till sommartröjan och jumpern. Många fina färger och härligt att sticka med. Mjukt och skönt till både barn och vuxna. Lika bra efter massa tvättar också vilket är bra till barnkläder

Marie Holmqvist

Ny erfarenhet för mig. Mycket nöjd med detta garn som är mjukt och härligt att arbeta med och ger goda resultat. Jag virkade en söt sommarmissar till mitt barnbarn som också blev väldigt nöjd.

Maria

Använder det alltid när jag stickar babysockor och det fungerar lika bra att virka snuttefiltar av. Eftersom det finns så många färger så kan man göra oändliga färgkombinationer

Ingrid Modéen

Ni är bäst för att det är snabba leveranser. Det är jätte bra garner och jag virkar med Tilda och det är jätte bra garn till att virka bakverk som mitt barnbarn vill ha.

Linnéa W

Jag virkar mycket i Tilda. Lätt att arbeta med (kan dela sig lite vid arbete med liten virknål) ovh fina färger att välja på. Har använt det till figurer, filtar och annat.

Emmie

Garnet är mjukt och underbart att handarbeta i! Finns i många fina färger och eftersom det inte är 100% bomull blir det man gör inte för tungt. Rekommenderar starkt!

Elisabeth Hedlund

Är väldigt nöjd med garnet, det enda som inte riktigt stämde var färgen, på bilde var den mycket ljusare än i verkligheten men kvaliten var härlig att sticka i

Tilda - Svarta Fåret

50% bomull och 50% akryl

37 kr

Tilda Bamboo - Svarta Fåret

50% bambu och 50% bomull

42 kr
SPARA 21%

Home Sweet Home - Svarta Fåret

55% bomull, 45% akryl

59 kr  75 kr
SPARA 18%

Moshi - Svarta Fåret

80% Superwash ull, 20% Alpacka

45 kr  55 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn