Svarta Fåret

Svarta Fåret är specialister inom produktion av formgivning, och producerar varje år hundratals nya mönster i handstickning och broderi. Företaget grundades i Sverige år 1992, och har idag mer än 500 återförsäljare fördelat över hela Sverige, Norge, Finland och Danmark. Ambitionen är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och design som passar alla önskemål.

Svarta Fårets många goda egenskaper

Hos Hobbii hittar du ett särskilt utvalt sortiment av garner från Svarta Fåret, bland annat det populära Tilda-garnet, som består av 50% bomull och 50% akryl samt Tilda Bamboo, som består av 50% bambu och 50% bomull.

Innehållet av akryl i Tilda-garnet gör det extra slitstarkt och bidrar till att garnet håller både färg och form även efter maskintvätt. Samtidigt ger kombinationen av bomull och akryl ett riktig mjukt garn, och vi rekommenderar det därför ofta till kökstextilier som t.ex. handdukar och disktrasor. Då det kan tvättas i maskin passar det också utmärkt till kläder till de minsta.

Kombinationen av bambu och bomull ger Tilda Bamboo-garnet en riktig bra absorberingsförmåga samtidigt som det är skonsamt mot miljön. Innehållet av bambu gör också, att garnet blir otroligt lätt och mjukt, vilket gör att det passar speciellt bra till baby- och barnkläder.

En av de största fördelarna med Svarta Fåret är, att garnerna finns i så otroligt många vackra färger.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Svarta Fåret garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Svarta Fåret garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Svarta Fåret garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Svarta Fåret garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Svarta Fåret

Christer Löfberg

Jag har använt Tilda i ett par år nu och är jättenöjd med produkten. Virkar mormorsrutor för att sedan virka ihop till ett sängöverkast. Jag har ett jättejobb framför mig det rör sig om ca. 600 mormorsrutor, som ska virkas ihop. Jag har hela tiden önskat att ha HOBBII som huvudleverantör av Tilda. Men under resans gång har jag blivit tvungen att komplettera vissa färger av Tilda. Tyvärr har det då visat sig att HOBBII hade slut på Tilda och jag blev tvungen att beställa från annat håll. Det hände för ofta för att ska vara rikigt nöjd. Mvh Christer Löfberg

Christer Löfberg

Har virkat mormorsrutor med detta fina garn, för att göra ett sängöverkast. Tilda har inte gjort mig besviken. Måste berätta en liten lustighet i detta sammanhang. Jag jobbar som volontär på Kalmar Stadsmission Second Hand sedan 3 år tillbaka. Det roliga är att det här finns en tjej i en högre position som heter Mathilda(Tilda). Lustigt att garnet och hon har samma namn, men hon är definitivt inget svart får.

Amanda

Älskar Tilda som aldrig gör mig besviken varken när de kommer till färg eller känsla. Ger bästa förutsättningarna för bästa slutresultat. Jag är extra glad att färgen 506 Ljus Persika finns för det är verkligen den klockrena "hudfärgen" till när jag virkar dockor.

Gun Wahlberg

Jag älskar det här garnet. Har virkat en skelett-sjal åt min dotter, disktrasor som är toppen att använda mm mm. Och nu håller jag på att virka en filt av alla rest garner i mormorsrutor. underbart garn att både sticka och virka med.

Carina Källgren

Toppenharn till sommartröjan och jumpern. Många fina färger och härligt att sticka med. Mjukt och skönt till både barn och vuxna. Lika bra efter massa tvättar också vilket är bra till barnkläder

Marie Holmqvist

Ny erfarenhet för mig. Mycket nöjd med detta garn som är mjukt och härligt att arbeta med och ger goda resultat. Jag virkade en söt sommarmissar till mitt barnbarn som också blev väldigt nöjd.

Maria

Använder det alltid när jag stickar babysockor och det fungerar lika bra att virka snuttefiltar av. Eftersom det finns så många färger så kan man göra oändliga färgkombinationer

Ingrid Modéen

Ni är bäst för att det är snabba leveranser. Det är jätte bra garner och jag virkar med Tilda och det är jätte bra garn till att virka bakverk som mitt barnbarn vill ha.

Linnéa W

Jag virkar mycket i Tilda. Lätt att arbeta med (kan dela sig lite vid arbete med liten virknål) ovh fina färger att välja på. Har använt det till figurer, filtar och annat.

Emmie

Garnet är mjukt och underbart att handarbeta i! Finns i många fina färger och eftersom det inte är 100% bomull blir det man gör inte för tungt. Rekommenderar starkt!

SPARA 50%

Kilimanjaro - Svarta Fåret

Light70% Bomull, 30% Ull

28 kr  56 kr

Tilda - Svarta Fåret

Fine50% bomull och 50% akryl

37 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn