Schachenmayr Regia

Schachenmayr Regia-garn är svårt att undvika när man pratar om kvalitetsgarn. Det är nämligen ett stort och välkänt märke som genom många år har sålts i Danmark och hela Europa. Vi är stolta över att sälja en rad garnkvaliteter från denna producent och vi håller oss löpande informerade om nya garner från Schachenmayr Regia, så att du alltid kan hitta de nyaste kvaliteter och färger.

Schachenmayr Regias många egenskaper

Schachenmayr Regia är känt för deras fantastiska sockgarn som är av allra högsta kvalitet. En av grunderna till att just Schachenmayr Regia håller så hög kvalitet är bland annat på grund av att det är utvecklat i samarbete med de välkända männen Arne Nerjordet och Carlos Zachrison. De två männen är mest kända för deras hantverksböcker samt deras orginella, färgrika och inte minst vackra designer. Detta popuälra garn är en blandning av ull och polyamid vilket är en utmärkt blandning till strumpor, då det gör dem enormt slitstarka. Utöver att kvaliteten är på topp så beror populariteten alldeles säkert också på de många fina färger och mönster som man kan välja mellan. När man virkar eller stickar strumpor vill man ofta gärna ge dem ett personligt intryck så att de blir helt unika. Just detta har du möjligheten att göra med Schachenmayr Regia genom deras olika mönster och färger.

Bra till vardags

Som ovan nämnt är Schachenmayr Regia ett exklusivt kvalitetsgarn som ger dig oanade möjligheter. Om du länge har gått och spekulerat över om du skulle börja på ett par hemmastickade sockor, så är det alltså nu du ska komma igång. Ett par sådana hemmastickade sockor kan verkligen skapa en trevlig stämning och i stort sett alla kommer blir glada över ett par, eftersom man kan göra dem väldigt personliga. Kanske är du mest för de klassiska, naturliga färgerna eller också är du mer för vilda mönster och härliga färger. Oavsett vad så är det du som bestämmer hur de ska se ut.

Beställ Schachenmayr Regia-garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Schachenmayr Regia-garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Schachenmayr Regia-garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Schachenmayr Regia

Ulrika Jonsson

Jättehäftigt garn!! Ska bli riktigt spännande att se det färdiga resultatet.

Jenny Apelqvist

De här randiga och spräckliga versionerna av garnet är mycket lättare att få lika än de senaste versionerna. Jag hoppas det kommer nya versioner av de randiga :)

Ulrika Jonsson

Älskar detta garn!! så fin randning!

Åsa

Fantastiskt vackert garn och väldigt trevligt att sticka med.

Camilla Windh

Ett otroligt lättstickat garn som gav ett fint mönster på strumporna. Strumporna är lättanvända då de är tunna men varma.

Ulrika Jonsson

Såå häftigt!! Går inte att sluta sticka!!

Populär

Pairfect 100g - Ed. 2 - Schachenmayr

75% Ull, 25% Polyamid

102 kr

SPARA 12% 12 kr
Populär

Pairfect 100g - Ed. 1 - Schachenmayr

75% Ull, 25% Polyamid

90 kr  102 kr

SPARA 21% 23 kr
Populär

Regia Design - by Kaffe Fassett - Schachenmayr

75% ull 25% polyamid

86 kr  109 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn