Information

Kategori Garn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Mayflower

Ribbon Bandgarn

Bulky60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

89 kr  Från 89 kr

Välj färg:

Härligt bandgarn från danska Mayflower av bomull, polyamid och viskos. 

Garnet har - till skillnad mot många andra bandgarn - partinummer, vilket säkerställer att du vid större projekt, kan vara säker på att få samma färgbad och att det därmed inte blir nyansskillnader i ditt projekt.

Ribbon är av otrolig hög kvalitet, idet garnet inte är gjort av överskottsmaterial från tygindustrin, som bandgarn annars typiskt är. Garnet kan användas till en mängd olika interiörprojekt, såsom filtar, kuddar, mattor, väskor, brödkorgar, eller grytlappar – det är endast fantasin som sätter gränserna :-) 

Se mönster till garnet här: Mönster (61)

Karoline salomonsson

Mjukt, effektfullt, prisvärt , jämntjockt bandgarn i superfina färger. Har gjort 4 st väskor (virknål 8) och två mattor (virknål 10) och har fått otroligt mkt positiv respons från nyfikna personer. Känns slitstarkt och ger en lyxigare känsla på mattor än vad trasor ger. Kul att virka ned får arbetet växer så fort!
Exempel på garnåtgång: virkade en cirkelformat sittpuff på 65 cm i diameter och ca 25 cm hög. Gick åt 5 st rullar med virknål 10.


Carola Andersson

Perfekt garn för stadigare "arbeten". Virkade i förra veckan en väska och är supernöjd med resultatet.
Det är första gången jag virkat med Ribbon bandgarn, och det var både jättekul och snabbjobbat. Jag är som sagt jättenöjd med resultatet, och det lär nog bli en väska till och troligtvis några korgar också. Ska ta en bild och lägga ut här så snart axelremmen kommit på plats. Kan varmt rekommendera detta bandgarn :-)


Maria Pöntinen

Fantastiskt bandgarn som är mjukt och lätt att jobba med! Och det är så roligt att se hur snabbt arbetet växer! Testade det av ren nyfikenhet för ett år sedan efter att ha sett en instruktionsvideo för en matta. Sedan dess har det blivit ytterligare ett par mattor och några korgar. Ska prova att göra en väska. Rekommenderas!


Sarah

Är helt besatt i detta bandgarn! TACK TACK TACK Hobbii för att ni förgyller min Makramé hobby med fantastiska garner i perfekt kvalité. Skapat flertal kreationer med hjälp av er - ni är definitivt mina favoriter när det kommer till att beställla material: snabb leverans, god kvalite och fläckfri kundservice!🌟


Ann Gustavsson

Så härligt bandgarn att virka i. Har gjort en mandalamatta ca. 70 cm i diameter i 3 färger av detta garn och den blev sååå fin. Hade gärna visat med foto men det ser inte ut som om det går eller så är det jag som inte ser vart man kan lägga in det :-) Har köpt fler färger och ska virka fler mattor.


Skriv en recension

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn