Restparti

Garn restrea

Här kan du se alla de garner som tyvärr utgår från vårt sortiment. Om du letar efter superbra garn priser, då är det här du ska titta. 

Utgående garner

Ett garn, som utgår, är ett garn som inte längre säljs av våra producenter. I några fall är det en del färger som utgår. Garnet säljs därför billigt, så länge varan finns hos oss på lagret. Vänligen notera att garn från restpartier kanske inte kan beställas igen då vi har ett begränsat sortiment och producenterna inte längre säljer garnet. 

Billigt garn

Om du letar efter billigt garn och hög kvalité, så titta igenom våra restgarner och spara upp till 50%. Här kan du hitta garner av hög kvalitet till riktigt bra priser. Garnerna är rejält prissänkta då de snart utgår. Du kan också köpa en lyckopåse med bomull eller ull, som är fylld med de bästa garnerna från våra restpartier. Det finns flera billiga garnpaket på vår restrea. 

Köp garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

SPARA 59%

Farmer's Yarn Cotton 8/4 - Farmer's Yarn

Super Fine100% Bomull

12 kr  29 kr
SPARA 18%

Alpina 8 - Lammy garn

Super Bulky70% Akryl, 30% Ull

53 kr  65 kr
SPARA 52%

Påse med 10 Nystan Merc. 8/4 Bomull (2.a Sortering)

Super Fine100% Merceriserat Bomull

138 kr  285 kr Slutsåld
SPARA 50%

Lina - Järbo

Medium68% Bomull, 32% Lin

24,50 kr  49 kr

Lyckopåse bomull - 20 nystan

100% Bomull

249 kr Slutsåld

Lyckopåse ull - 500 gram

199 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn