Sockgarn

Strumpgarn är ett vanligt garn som är förstärkt på så sätt att det får egenskaper och fördelar som gör att det passar perfekt till strumpor. Dels är det behandlat så att det kan tvättas i tvättmaskinen och ofta är det blandat med andra fibrer som gör det extra slitstarkt. Strumpgarn finns i en mängd olika utformningar och färger.

Strumpgarnets många egenskaper

Fördelarna med att använda strumpgarn till virkning och stickning av strumpor framför vanligt garn, är att strumpgarn är mycket mer slitstarkt. Man kan egentligen bara säga att det är en förstärkt utgåva av vanligt garn. Utöver detta är en av de viktigaste fördelarna med strumpgarn att det är superwashbehandlat. Att något är superwashbehandlat betyder att garnet passar särskilt bra till vardagligt bruk samt kan tåla maskintvätt på upp till 40 grader utan att mista varken färg eller form.

Bra till vardags

Oavsett om du är mer för ett enfärgat och stilrent eller ett färgglatt och unikt utseende på dina strumpor, så har vi garnet för dig. Vi säljer nämligen både enfärgat och flerfärgat garn så att du kan skapa precis det du önskar. Det unika med strumpgarnet är hur mönstret ser ut – det kan både vara snabba färgskiftningar eller lite längre färgskiftningar. Här är det helt upp till dig själv att välja vilket slags mönster du gillar bäst. Vissa gillar många färgskiftningar i ett stort virrvarr, medan andra är mer för lugna mönster eller de klassiska enfärgade i svart, grått eller vitt. Därmed blir strumpgarn och producering av strumpor ofta till en personlig sak, var man kan skapa och uttrycka sin egen stil.

Som vi alla nog vet så kan ett par hemmastickade sockor göra underverk en kall vintermorgon, då de värmer upp fötterna och ger en mysig känsla. Utöver detta så är sockor också en förhållandevis enkel uppgift att ge sig ut i , men som fortfarande skapar stor glädje hos mottagaren, speciellt pga. det personliga arbete som har lagts ner. Här i skandinavien är det inget tvivel om att vi är storförbrukare av hemmastickade sockor, då vi kan använda dem mer än halva tiden av året. Därför passar det riktigt bra till både födelsedagspresent och julklapp till barn och vuxna.

Beställ strumpgarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av strumpgarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt strumpgarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.SPARA
34%
1 Class Garn

1 Class

75% Ull, 25% Nylon (polyamid)

21 kr  32 kr

SPARA
14%
Alaska Raggsocksgarn Raggsocksgarn

Alaska Raggsocksgarn

75% superwash-behandlat ull, 25% polyamid

59 kr  69 kr

SPARA
26%
Delight Garn

Delight

75% Ull, 25% Polyamid

26 kr  35 kr

SPARA
26%
Fabel Garn

Fabel

75% Ull, 25% Polyamid

Från 20 kr  27 kr

SPARA
40%
Miniraggi  Raggsocksgarn

Miniraggi

75% ull, 25% polyamid

21 kr  35 kr

SPARA
6%
Nordlys Garn

Nordlys

 75% superwash-ull 25% nylon 

81 kr  86 kr

SPARA
12%
Pairfect Garn Print Garn

Pairfect Garn Print

Regia Pairfect Garn Print är e..

90 kr  102 kr

Raggi

Raggi

70% superwashbehandlat ull och 30% polyamid

75 kr

SPARA
17%
Regia Design - by Arne och Carlos Garn

Regia Design - by Arne och Carlos

75% ull 25% polyamid

39 kr  47 kr

SPARA
9%
Regia Design - by Arne och Carlos Garn

Regia Design - by Arne och Carlos

75% ull 25% polyamid

86 kr  95 kr

SPARA
50%
Sockgarn Lyckopåse - 10 nystan Garn

350 kr  700 kr Slutsåld

SPARA
18%
Sockgarn Lyckopåse - 10 nystan á 50g (5 färger) Garn

229 kr  279 kr

SPARA
33%
Sockgarn Print Garn

Sockgarn Print

75% Uld, 25% Nylon (polyamid)

48 kr  72 kr

Soft Raggi

Soft Raggi

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester elsatan

68 kr

Sportsragg Raggsocksgarn Garn

Sportsragg Raggsocksgarn

60% ull 20% nylon 20% akryl

25 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn