Information

Kategori OEKO-TEX®
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11 m x 15 v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Hobbii

Ribbon

Bulky100% Bomull

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
4 16% 80 kr
6 23% 73 kr
8 39% 58 kr

95 kr  Från 95 kr

Välj färg:

Vårt eget kvalitets-bandgarn bestående av 100% mjuk och naturlig bomull. Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder.

Garnet är av extra bra kvalitet i förhållande till andra Ribbon garn. Det har du vårt ord på. Hobbii Ribbon är inte producerat av överskottsmaterial som liknande kvaliteter är. Vårt är gjort av 100% bomull och ger en helt annan upplevelse att arbeta med. Kalla det vad du vill eller gör som oss och kalla det Sveriges BÄSTA Ribbon-kvalitet.

Garnet kan användas till en massa olika projekt inom interiör, så som väskor, filtar, kuddar, korgar, grytlappar och mycket mycket mer.

Nu kan du drömma dig bort i de vackra färgerna.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Se mönster till garnet här: Mönster (61)

Emmy

Perfekt nybörjargarn! I och med att det är så tjockt så är det lätt att räkna maskor och man får mycket av sitt projekt gjort på liten tid vilket gör att man blir smått beroende 🙈
Jag har aldrig virkat särskilt mycket tidigare så jag har svårt att räkna maskor och tröttnar fort när jag inser att det blivit fel men jag inte kan lista ut var eller hur det blivit fel. Detta garn var verkligen superkul att virka i! Det är lätt att räkna maskor och garnet repar sig inte om man behöver ta ut och göra om. Och som grädden på moset så finns det i sååååå många fina färger!! 😍


Jytte Olsson

Köpte Ribbon bandgarn på Kreative Dager i Fredericia 2018. Började virka grytlappar och ovala korgar. Blev helt såld på detta garn. Har sedan köpt flera olika färger och virkat en massa korgar. Helt underbart att arbeta med. Det har blivit "beroendeframkallande"att virka med detta garn. Virkar efter era fantastiska gratismönster. Mer garn ska beställas. Perfekt att sitta och virka framför TV:n, det ger resultat väldigt snabbt tack vare garnets tjocklek. Supernöjd!!


Carina

Jag har inte virkat så mycket, men när jag såg dessa härliga färger på Ribbon och beskrivning på korgar blev jag såld😍 Först förstod jag inte beskrivningen jag repade, repade upprepade gånger, men tillslut fick jag hjälp med att förstå beskrivningen, sen gick det fort🤗 Jag lade ut korgarna på Face book så att mina kompisar fick se dom. Jag fick mycket beröm och jag fick sålt tre korgar😀 Jag kommer att beställa fler nystan för detta var roligt👍


margrethe petersen

margrethe petersen, Jag har aldrig förr virkat i ett sådant kraftigt garn, och dom första timmarna var det jobbigt och jag fick ont i fingertoppen, lite som träningsvärk! Sen när jag vant mig så var det helt underbart att se mina saker växa fram! nu älskar jag garnet och alla underbara färger som finns och stadgan som blir är fantastisk! ! jag gör olika saker med lite extra piff på när dom är klara och tänker fortsätta med ribbon!


Elisabeth

Ribbon är fantastiskt roligt att arbeta med, både när man virkar och stickar. Garnet passar sig ypperligt till all slags inredning, antingen följer man hobbiis gratismönster - eller så tar man ut svängarna lite och komponerar fritt.
Under pandemin har virkning och stickning blivit min mindfulness, min oas i vardagen - underbart roligt, särskilt med Ribbon som verkligen fått mig att känna att virkning ÄR det nya coola!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Kategori OEKO-TEX®
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11 m x 15 v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiiribbon

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn