SPARA 41%

Information

Kategori OEKO-TEX®
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% HB akryl
Vikt 100 g
Löplängd 100 m
Rekommenderade stickor 7 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11 m x 17 v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt 30º / Torktumlas vid låg temperatur / Får inte strykas / Torkas plant.
Hashtag #hobbiiamigochunky

Hobbii

Amigo Chunky

Bulky100% HB Akryl

Du sparar 24 kr

59 kr  Från 35 kr

Välj färg:

Amigo Chunky är ett härligt garn med en skön, luftig volym. Det är producerat i 100% HB akryl i en riktigt bra kvalité och det breda utbudet av vackra nyanser inbjuder till kreativa färgval. 

HB står för High-bulk. Det är ett garn som bearbetas med ånga och press som får fibrerna att krympa lite och locka sig så att det blir fylligare. Resultatet är ett lätt och mjukt garn, som både är behagligt att arbeta med och att klä sig i. 

Med dessa stora gosiga 100 grams nystan kan du snabbt skapa resultat.  Amigo Chunky är nämligen allra bäst på stickor/virknål 7 mm och uppåt. Det är därför idealiskt till tjocka tröjor, cardigans, filtar, halsdukar och liknande. Det luftiga garnet håller dig härligt varm och det blir inte för tungt. 

Amigo kan maskintvättas på 30°C, perfekt för vardagsbruk. Färger och formhåller tvätt efter tvätt. Tåler du inte ull, eller vill du av andra orsaker välja bort animaliska fibrer, kan du med fördel ersätta ull med Amigo och få ett mjukt och härligt resultat.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Se mönster till garnet här: Mönster (4)

Alexander

virkade en kofra med enbart detta garnet i flera färger. Extremt härlig kvalitet och superfina färger, virkar fort och blir superhärligt resultat. Virkade med en 6mm virknål och fick relativt täta maskor, om man vill ha det något luftigare så rekomenderas 7mm eller grövre :)


Thomas

Absolutely amazing, have you seen the colours?! Any colour you want and perfect thickness that knits up super quickly. There is a small amount of pilling but I like that because it adds a softness to the yarn.


Hedvig

Har stickat en mössa och ett par sockor med detta garn som blev riktigt tjocka och mjuka! Garnet blir lite luddigt när man använder det, men det stör inte mig så mycket. Kommer att köpa igen! :)


Ellen

Virkade en mössa i detta garn på 7 mm virknål då jag ville ha ett tjockare garn och en snabbare process. Resultatet blev jättefint och ett extra plus för OEKO-TEX certifieringen.


Marie

Tjockt garn som är såå mjukt. Inget luddigt så det är ett jättebra nybörjar garn att lära sig sticka i. Min dotter på 9 år älskar det. O så fina färger det finns 😊


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Kategori OEKO-TEX®
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% HB akryl
Vikt 100 g
Löplängd 100 m
Rekommenderade stickor 7 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 11 m x 17 v
Garngrupp Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt 30º / Torktumlas vid låg temperatur / Får inte strykas / Torkas plant.
Hashtag #hobbiiamigochunky

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn