Information

Kategori Merino
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Ren ny ull
Vikt 100 gram
Löplängd Ca. 220 meter
Rekommenderade stickor 4,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm. = 20m x 27v
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får ej torktumlas.
Hashtag #hobbiimerinomagichanddyed

Mayflower

Merino Magic (Handfärgad)

Light100% Merinoull

179 kr  Från 179 kr

Välj färg:

Mayflower Merino Magic är den helt igenom lyxiga sorten, 100 % merinoull, superwash naturligtvis. Mayflower Merino Magic är handfärgad vilket gör att varje nystan ger sitt eget helt unika uttryck.

Den är super mjuk, läcker och kliar inte alls.

Mayflower Merino Magic är idealisk till såväl tröjor som sjalar och liknande.

NB. Färgerna kan variera lite från bilden, då Merino Magic är handfärgat.

Vänligen observera att garnet ska nystas innan användning.


Camilla

Underbara klara och starka färger, supermjukt och väldigt härligt att sticka med. Köpte Kanarie och är definitivt inte besviken. Ska man skriva någon liten kritik, så är det väl att jag också upplevde att det trasslade sig lite när man ska ha upp det, men förutom det har jag inget negativt alls att säga.


Nina Anderbjörk

Är så lycklig att jag upptäckt Merio magic färg 42 ! Ett underbart, roligt och inspirerande garn. Har stickat sjal och håller nu på med koftor och tröjor till barnbarnen ( dom ringer varje dag och frågar om de inte är färdiga snart, ) och sjalar har jag fyra beställningar på, så jag har att göra !


Irené Fransson

Ett helt fantastiskt mjukt och färgglatt garn som verkligen helt överensstämmer med bilden. Kommer att bli en helt underbar rundvirkad kofta. Är också väldigt nöjd med de små " varvlåsen" jag köpte, är nu enkelt att hålla ordning på varven och ev ökningar man behöver göra


Helena

Mjukt och följsamt att arbeta med både med virknål och stickor. Härliga färger i fin blandning. Kommer definitivt köpa mer av detta. Blir så glad över de trevliga meddelanden som alltid kommer med beställningen. Känns personligt och tryggt att handla från Hobbii. Rekommenderas varmt!


Pia

Underbart garn! Härlig färg som stämmer överens med bilden. Jag beställde Kungsfiskaren (46). Enda problemet är färgvalet, finns ju så många härliga färgkombinationer. Detta är min första beställning från Hobbii, så det blev en trevlig upplevelse på alla sätt. NÖJD!


Skriv en recension

Information

Kategori Merino
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Ren ny ull
Vikt 100 gram
Löplängd Ca. 220 meter
Rekommenderade stickor 4,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm. = 20m x 27v
Tvättanvisning Tvättas vid 30ºC / Får ej torktumlas.
Hashtag #hobbiimerinomagichanddyed

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn