SPARA 12%

Information

Kategori Merino
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% ren ull
Vikt 50 gram
Löplängd 185 meter
Rekommenderade stickor 3-3,5 mm
Stickfasthet 28m x 40=10cm
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Fintvätt eller ulltvätt 40ºC  / Torktumlas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiieasycare

Mayflower

Easy Care

Super Fine100% Merinoull

Du sparar 8 kr

69 kr  Från 61 kr

Välj färg:

Easy Care är ett klassiskt ullgarn i 100% merinoull från den danska garnproducent Mayflower. Garnet är otroligt mjukt och då det är av merinoull, kliar det inte heller och det är behagligt att sticka med. Easy Care fås i en imponerande färgskala med en massa vackra färger, allt från de mer dämpade färgerna till neonfärger - så det finns alldeles säkert också en färg som passar till ditt projekt.

Ullen är importerat från Sydamerika och spunnet i Italien - och är självklart garanterat mulesing-fri.

Viktig information: På grund av en EU regel får garnproducenter inte längre skriva merinoull under innehåll på banderolen, men vi kan garantera att detta garn består av 100% merino ull.

 

 Se mönster till garnet här: Mönster (39)

Kristina Westberg

Fantastiskt fint garn som flyter lätt genom fingrarna och är skönt att hantera. Jag virkar filtar med mormorsrutor och alla som får dem uppskattar filtarna mycket då de blir lätta för att vara av ull och härligt varma. Garnet är drygt och finns till toppenpris i många färger som verkligen är vad de lovar i färgen. Dessutom går det utmärkt att tvätta filtarna i tvättmaskinen på ullprogram.


Rosalie Klomp

Stickat en tröja till mitt barnbarn förra hösten. Gosikt, varmt och härligt är ord han beskriver sin tröja med. Han har haft den på sig minst 250 dagar av det förgångne år. Nu stickar jag i Easy Care classic, samma gosiga kvalitet! Få se vad barnbarnet säger om denna tröja....


Charlotte Ankartjärn

Ett underbart garn att virka med. Har gjort en stor sjal som blir varm och mysig att ha på i höst och vinter. Garnet upplever inte jag som stickigt men till barn kan det vara bra ifall det inte är i direkt hudkontakt.
Mysiga färger som stämmer överens med bilderna.


Lotta Hansson

Härligt mjukt garn att arbeta med. Stickat tröja med spetsmönster som blev fantastiskt bra. Synd att man inte kan lägga till bild men har hashtaggat den #MayflowerEasyCareClassic på sociala medier.
Vet dock inte hur den står sig vid tvätt ännu.


Susanne

Lättstickat, jämt spunnet och mjukt garn i fina färger. Jag håller på att sticka en långkofta i olivgrönt och stickningen får en härlig glans särskilt vid slätstickning. Det här garnet kommer jag att beställa många gånger!


Skriv en recension

Information

Kategori Merino
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% ren ull
Vikt 50 gram
Löplängd 185 meter
Rekommenderade stickor 3-3,5 mm
Stickfasthet 28m x 40=10cm
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Fintvätt eller ulltvätt 40ºC  / Torktumlas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiieasycare

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn