SPARA 13%

Information

Kategori Megagarn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Ren ull
Vikt 400 g
Löplängd ca. 40 meter
Rekommenderade stickor 25 mm - 40 mm
Tvättanvisning Handtvätt

Mayflower

Merino Chuncky 400g

100% Merinoull

Du sparar 40 kr

299 kr  Från 259 kr

Välj färg:

Som namnet antyder är Merino Chuncky, ett stort, härligt och ja - chuncky - garn :-) Garnet är gjort av 100% ren ull och kan användas till armstickning eller till stickor 25mm. Merino Chuncky är supermjuk, ren ull, som INTE är spunnet. 

Det tjocka garnet lämpar sig perfekt till att sorters interiörprojekt, som filtar, korgar, stolsdynor, överdrag mattor eller varför inte ett plagg till dig själv – halsdukar eller inneskor - ja, det är endast fantasin som sätter gränserna :-) 

Till en filt på 80×110 cm går det åt 3 nystan.

 Jannet

Jag blev nyfiken när jag såg garnen första gången. Ville känna att testa virka och sticka med . Jag har virkat en filt till min kära mamma I råvit och mocka.Hon älskar den!!!, och nu beställde jag och virkade en till mig själv i råvit, mocka, mörk violett och ljusblå. Jag använde förstås den stooora.. virknålen. Merino Chunky är super härlig och mjuk att jobba med. Filten blev superfin. Älskar den!!!! 😍


Helene Lindberg

Jag beställde Mega Candy men produkten är jättelik denna och eftersom jag inte hittar den riktiga produkten så recenserar jag på den som är mest lik.

Jag håller på med en filt och jag älskar den redan även om jag inte är ens halvvägs klar. Mjuk som en bebisrumpa och lite till samt alstrar mycket värme till en frusen kropp 😍


AnnaKerstin

Merino Chuncky är perfekt att spinna tråd av. Har provat både med slända och spinnrock. Det blir sååå fina garner. Satsar på att spinna garn i två färger till en varm tröja till mitt barnbarn.


Malin Stängnings

Otroligt vackert och mjukt garn, härligt att arbeta med. Enda nackdelen är att det tar slut så fort.


Päivi Ylisirkka

Jätte bra garn ,gjorde en pläd av garnet , stickade för hand . Gick fort undan.


Skriv en recension

Information

Kategori Megagarn
Tillverkare: Mayflower
Innehåll 100% Ren ull
Vikt 400 g
Löplängd ca. 40 meter
Rekommenderade stickor 25 mm - 40 mm
Tvättanvisning Handtvätt

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn