Lammy

Lammy Yarns är en holländsk producent, som har funnits på marknaden i mer än 30 år. Därför är det också en garnproducent som de flesta, som intresserar sig för stickning och virkning, känner till. Från kontoret i Holland läggs det stor fokus på utveckling, och här är det absolut tal om en garnproducent som önskar att tillverka de bästa produkterna till sina kunder.

Lammy Yarns många goda egenskaper

Hos Hobbii säljer vi ett särskilt urval av garn från Lammy Yarns. Här är en genomgång av dessa:

Magic Color Print består av 50% bomull och 50% akryl och finns i 18 olika utgåvor som samtliga består av olika vackra färgsammansättningar med långa färgskiftningar, vilket ger en helt fantastisk effekt. Garnet består av tunna trådar och är inte hopspunnet, vilket traditionella garner är.

Flashy Colors Metallic är ett vackert 150 grams nystan spunnet i den klassiska cake formen, med ett spännande innehåll av 39% akryl, 39% polyamid, 19% mohair och 3% metallic. I denna version är det inspunnet en silver metallic tråd, som ger ett smart och unikt utseende till dina projekt. Flashy Colors Metallic är som gjort för de mjukaste sjalar och halsdukar.

Flashy Colors är samma garn som Flashy Colors Metallic, men utan en silver metallic tråd.

Akrylgarnets många goda egenskaper

I vårt sortiment av garner från Lammy Yarns, är innehållet av akryl återkommande i alla kvaliteter. Akrylgarn är en syntetisk produkt, som har många goda egenskaper. Först och främst är färg äktheten väldigt hög, vilket gör att risken för att färgen ska färga av sig minskar. Akryl får ofta beröm för att vara slitstarkt och enormt hållbart, även efter maskintvätt. Garnet kan tvättas om och om igen utan att det påverkar färg, form eller hållbarhet. Det är också en allergivänlig produkt och passar därför till allt från kläder till baby, barn och vuxna till filtar och kuddar till soffan.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Lammy garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Lammy garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Lammy garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Lammy garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Lammy

Lizzy Bergman

Ett härligt garn, virkat en halsduk av det.

Flashy Colors - Lammy garn

Medium40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

289 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn