Knitting Noodles

Knitting Noodles Ovilla Lana är en spansk garnproducent som lyckligtvis också har kommit in på den danska marknaden. ”Ovilla Lana” är spanska för ”ull” och kan vara det absolut mjukaste som finns då det är 100 % merinoull. Vi är i alla fall otroligt stolta över att sälja just Knitting Noodles hos oss på Hobbii.

Knitting Noodles’ många goda egenskaber

Knitting Noodles är 100 % handgjort av merinoull. Ullen är inte spunnen och har därför inte heller ett enhetligt utseende genom hela längden. Att garnet inte är spunnet medför att det är otroligt mjukt och lätt – ett nystan väger i genomsnitt 400 gram och har en löplängd på 50 meter. Med ett nystan kan du sticka eller virka ett projekt på ca. 60x60 cm. Härtill rekommenderas att man använder nålar på minst 30 mm. På grund av sin stora storlek är Knitting Noodles-garnet väldigt passande till armstickning och filtning. Så om du älskar att arbeta med stort, härligt, handgjort garn så ska du utan tvivel använda dig av Knitting Noodles-garnet.

Allt garn från Knitting Noodles är handgjort, vilket är med och ger den absolut bästa kvaliteten som man överhuvudtaget kan drömma om. Utöver detta ger det också garnet ett personligt och unikt utseende som man inte hittar någon annanstans. Inte nog med att garnet är handgjort, det är också 100 % ekologiskt. Den spanska producenten är nämligen väldigt intresserad av naturen och tar sitt miljömässiga ansvar på allvar. Alla produkter blir därför tillverkade av förnybara, naturliga och hållbara material.

Bra till vardags

Med detta megagarn från Knitting Noodles kan du komma igång med en massa projekt inom inredning. Exempelvis kan du sticka ett sängöverkast eller en filt till vardagsrummet som du riktigt kan svepa dig in i, under de kalla vintermånaderna. Du kan också börja med kuddöverdrag eller kanske en korg till hunden eller katten? Möjigheterna är många, så länge du är villig att släppa fantasin lös.

Beställ Knitting Noodles Olliva Lana online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Knitting Noodles-garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt Knitting Noodles-garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

SPARA 23% 150 kr
Populär
SPARA 33% 150 kr
Populär
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn