SPARA 43% 12 kr Populär

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C / Vitt 95°C / Torkas plant

Hobbii

Rainbow Organic 8/4

100% Ekologisk bomull

Du sparar 12 kr

28 kr  16 kr


Välj färg:

Hobbiis helt eget ekologiska bomullsgarn i en mjuk, klassisk och superläcker 8/4 kvalitet. Garnet består av 100% ekologisk bomull, som både är spunnet och färgat på ett miljövänligt sätt. 

Rainbow Organic är självklart GOTS certifierat (2017-057) och är därmed din garanti för att garnet är producerat med omtanke och respekt för miljön - utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel mm. 

Färgurvalet sprider sig över 20 vackra färger så det finns alldeles säkert en färg som passar till ditt nästa projekt. Det är bara om att välja den du tycker mest om och sen är det bara att gå igång :-)

Ett nystan löper 170 meter på 50 gram och det rekommenderas att använda stickor/virknål 2.5 - 3.5 mm.

Rainbow Organic 8/4 är speciellt lämpligt till baby- och barnplagg, då det är 100% ekologisk, men kan med fördel också användas till disktrasor, gästhanddukar, grytlappar, leksaker, sommarkläder, interiör, djur, filtar och liknande. Det rekommenderas inte att torktumla tröjor och liknande, men med disktrasor och handdukar går det bra :-)

 

 

Se mönster till garnet här: Mönster (46)

Rosmarie

Gillar att garnet är av ekologisk bomull och färgat på miljövänligt sätt, känns helt rätt när jag ska virka till små barn, fina färger att välja bland och lätt att arbeta med. Gjorde en kaninsnuttefilt, till en liten tjej, blev jättefin, mjuk och go är snuttefilten med.


Haneleh

Underbart garn som ej trådar/delar sig med färger som matchar varandra på ett behagligt sätt. Ekologiskt betyder även att jag med gott samvete kan ge bort virkade figurer till mindre barn som ofta vill "smaka" på allt! Rekommenderas verkligen!


Marie Bäcklin

Jättenöjd med detta garn. Jag virkar djur till små barn och då känns det bra att tänka lite extra på vilket garn man tar...små barn har allt munnen tex. Det mjukt o lätt att arbeta med och det blir fantastiska små saker. Så igen jättenöjd.


Eva Nilsson

Ett av era mest fantastiska bomullsgarner. Att det är ekologiskt är såå bra. Ett underbart garn i underbara färger. Jag har virkat filt, grytlappar, disktrasa. Håller bra efter tvätt.👍👍👍


Maria Johansson

Underbart skönt garn att sticka/virka med. Jag stickar ”Pippitröjor” till alla barnbarn som de växer så kommet beställningar hels tiden 😍 detta prisvärda garn gör inte saken sämre 😊


Skriv en recension

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C / Vitt 95°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn