SPARA 43% 12 kr Nyhet Populär

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C / Vitt 95°C / Torkas plant

Hobbii

Rainbow Organic 8/4

100% Ekologisk bomull

Du sparar 12 kr

28 kr  16 kr


Välj färg:

Hobbiis helt eget ekologiska bomullsgarn i en mjuk, klassisk och superläcker 8/4 kvalitet. Garnet består av 100% ekologisk bomull, som både är spunnet och färgat på ett miljövänligt sätt. 

Rainbow Organic är självklart GOTS certifierat (2017-057) och är därmed din garanti för att garnet är producerat med omtanke och respekt för miljön - utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel mm. 

Färgurvalet sprider sig över 20 vackra färger så det finns alldeles säkert en färg som passar till ditt nästa projekt. Det är bara om att välja den du tycker mest om och sen är det bara att gå igång :-)

Ett nystan löper 170 meter på 50 gram och det rekommenderas att använda stickor/virknål 2.5 - 3.5 mm.

Rainbow Organic 8/4 är speciellt lämpligt till baby- och barnplagg, då det är 100% ekologisk, men kan med fördel också användas till disktrasor, gästhanddukar, grytlappar, leksaker, sommarkläder, interiör, djur, filtar och liknande.

 

 

Se mönster till garnet här: Mönster (35)

Marie Bäcklin

Jättenöjd med detta garn. Jag virkar djur till små barn och då känns det bra att tänka lite extra på vilket garn man tar...små barn har allt munnen tex. Det mjukt o lätt att arbeta med och det blir fantastiska små saker. Så igen jättenöjd.


Eva Nilsson

Ett av era mest fantastiska bomullsgarner. Att det är ekologiskt är såå bra. Ett underbart garn i underbara färger. Jag har virkat filt, grytlappar, disktrasa. Håller bra efter tvätt.👍👍👍


Maria Johansson

Underbart skönt garn att sticka/virka med. Jag stickar ”Pippitröjor” till alla barnbarn som de växer så kommet beställningar hels tiden 😍 detta prisvärda garn gör inte saken sämre 😊


Annette Hammarlund

Jag är supernöjd med detta garn. Det är lätt att virka och stickar med och det blir väldigt snyggt också. Färgerna stämmer överens med bilden som visas. Kan varmt rekomendera detta garn


Anette Billroth

Fantastiskt bra och ett lätt garn att både virka och kroka med. Har gjort tomtar till jul och disktrasor. Mycket trevligt att arbeta med.


Skriv en recension

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C / Vitt 95°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn