Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% HB Akryl
Vikt 50g
Löplängd 175 m.
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 22 m x 30 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 30º / Torktumlas vid låg temperatur

Hobbii

Tivoli

100% HB Akryl

29 kr  Från 29 kr

Välj färg:

Hobbii Tivoli är ett läckert och luftigt akrylgarn. Det är er producerat i 100% mjuk HB akryl och finns i en lång rad vackra färger.  

HB står för High-bulk akryl och det betyder, att det har blivit ångat i produktionen, så att fibrerna drar ihop sig ca 20%. Detta resulterar i en lättare och mjukare akryl, som känns skönare mot huden. 

Det passar speciellt bra till ponchos och sjalar, men är också suveränt till många andra projekt, såsom filtar, tröjor och mössor.

Tivoli är dessutom idealiskt till vardagsbruk då det tål att tvättas i maskin i upp till 30°C. Är du känslig för ull finns det flera alternativ att välja på, och Tivoli är en bra och mjuk ersättning. 

Ps. Tivoli har en storasyster: Hitta Tivoli XL här 

Tivoli finns också i en printutgåva här


Se mönster till garnet här: Mönster (8)

Karolina Andersson

Har just börjat lära mig sticka och älskar verkligen färg så därför beställde jag en massa garn i olika färger allt från mer naturella till neon och jag måste verkligen säga att då jag öppnade min leverans så blev jag mer än glatt överraskad!färgerna var så intensiva så det kändes som att jag öppnat en alldeles egen skattkista med garn som ädelstenar!kvalitén verkar vara riktigt bra och priset är definitivt ett plus! Sen så var verkligen leveransen otroligt snabb även fast jag bor långt upp i norr. Har bara gott att säga om allt! God jul och vänliga hälsningar.


Maggie Rehnberg

Alltid snabb service. Hittade ett tröjmönster från slutet av 70-talet, början av 80-talet som mamma stickade till mig i tidernas morgon. MissAcryl hette garnet. Tivoli var det närmaste färgmässigt jag kunde komma garnet från förr. Dessutom glömde jag att beställa en färg och fick efterbeställa och trots storhelger kom det ett paket på bara några dagar.


Barbro

Mycket prisvärt och bra garn i många fina färger. Är mjukt och lätt att virka med. Håller just nu på med virkning av ert mönster"Diamonds puff sweater". Bra att ni även har med lite mönstertips utifrån garnsort så man får bli inspirerad. Ni har även bra service och snabba leveranser. Återkommer gärna som kund.


Birgitta Andersson

Underbart garn. Mjukt, fluffigt och flyter lätt över stickorna. Kan verkligen rekommenderas som ett alternativ istället för ull. Stickar just nu en sjal som ska användas på ett bröllop. Ska även göra en barnkofta.
Förvånad över att ett akrylgarn kan hålla sån kvalitet, och ett superbra pris.
Tack för snabb leverans.


Ann Kornefalk

Stickar oftast i ull till mig själv men fick nu en beställning på stickad poncho där ull inte var ett alternativ. Chansade på Tivoli och måste säga att jag är mer än nöjd. Mjukt, följsamt och lättarbetat. Kommer köpa mer till en planerad babyfilt, ska bli spännande att se om det är lika bra till virkning.


Skriv en recension

Information

Kategori Hobbii Garn
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% HB Akryl
Vikt 50g
Löplängd 175 m.
Rekommenderade stickor 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 22 m x 30 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Maskintvätt 30º / Torktumlas vid låg temperatur

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn