SPARA 39%

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Happy Sheep
Innehåll 100% Ull
Vikt 100 gram
Löplängd ca. 160 meter
Rekommenderade stickor 5,5 - 6 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 16-17m x 24 v
Tvättanvisning Handtvätt
Hashtag #hobbiiwoolpower

Happy Sheep

Woolpower

100% Ull

Du sparar 27 kr

69 kr  Från 42 kr

Välj färg:

Här har du ett skönt, tjockt ullgarn med ett lite rustikt utseende, i stora härliga 100 grams nystan. Det passar till stickor 5,5 – 6 mm och går därför snabbt att sticka med. Woolpower är lätt att jobba med och det är lite löst spunnet, vilket ger ett vackert uttryck i ditt färdiga arbete. Garnet lämpar sig bra till varma filtar, tröjor och koftor. 

Woolpower i färgskiftande varianter kan du se här, där färgerna snyggt glider från den ena till den andra färgen och skapar vackra, överraskande nyanser. Sticka t.ex. mönster med ett färgskiftande garn och ha ett enfärgat garn som bakgrund. Det ger ett snyggt, spännande och annorlunda resultat.

Woolpower kan också tovas och lämpar sig riktigt bra till tovade inneskor, vantar och massor med härlig interiör.

 

 

Se mönster till garnet här: Mönster (35)

Mari Ellingsen

Stickar värmande tjocksockar som jag ruggar upp för att få en mjuk och len socka i skoterkängorna. Går också bra att tova ihop lite lätt för att få en jämn yta på sockan. Perfekt garn till det! Ull forever!


Marie-Louise Lindholm

Härligt mjukt och drygt garn. Har stickat och tovat härliga vantar och tofflor. Rekommenderas! Tänk dock på att tovning måste ske i 30 grader, då blir resultatet perfekt!


Gunilla

Verkligen ett jätteskönt garn att sicka med! Fyller bra och är väldigt snabbstickat. Fungerar även med stickor 5. Luddar inte vid hantering.


Ulla Ericsson

Ett fantastiskt mjukt garn. Gör vantar med lyfta och vridna maskor i två olika färger stickor 5. Blir luftigt ochtjockt. Rekommenderas vatmt


Åse Åberg

Stickar tröjor till min son och barnbarn. Mjukt och skönt garn att jobba med. Snygga färger. Ska bli mer garn ab denna sort.


Skriv en recension

Information

Kategori Garn
Tillverkare: Happy Sheep
Innehåll 100% Ull
Vikt 100 gram
Löplängd ca. 160 meter
Rekommenderade stickor 5,5 - 6 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 16-17m x 24 v
Tvättanvisning Handtvätt
Hashtag #hobbiiwoolpower

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn